реклама
Sucurity Police

реклама

Якщо хтось загадав бажання на Новий рік, а воно не збулося одразу, не біда. Як показала практика, якщо дуже-дуже хотіти, то бажане може прийти навіть зі сторони банківської установи.

Переконалася в цьому тендітна рудоволоска з Черкащини Інна Медуха. Вона стала останньою з числа переможців акції від ПриватБанку, де відбувався розіграш гаджетів при отриманні будь-якого міжнародного переказу або валютної виплати на картку Mastercard.

20180205_091431

“Не повірите, але на Новий рік я загадала собі новенький смартфон, - розповідає Інна Медуха, - мені він був дуже потрібен. А ось у лютому я втратила надію на подарунок та планувала купівлю самостійно. Але, мабуть, бажання було настільки важливим для мене, що пролунав дзвінок з банку - я виграла смартфон! Моєму здивуванню не було меж! Бажання здійснюються, потрібно просто вірити”.

Нагадаємо, щоб виграти смартфон в акції від ПриватБанку та RIA, потрібно біло надіслати або отримати грошовий переказ RIA на суму від 50 доларів США (в еквіваленті) в коридорі Україна – Польща чи Польща – Україна через будь-який з каналів: Інтернет-банк Приват24, мобільний додаток Privat24, термінал самообслуговування, банкомат або відділення банку. Про це інформують в компанії

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 Роман 08.02.2018 01:43
Цитую XXХ:
Нехай щастить , дівчині. Але що отой дядько робить біля неї?

А хіба не бачите - смартфон у дівчини відбирає ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Master Gard 07.02.2018 14:13
"Рудоволоска" - це її так прес-служба "Приватбанку" у офіційному релізі назвала?! :eek:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 XXХ 07.02.2018 13:00
Нехай щастить , дівчині. Але що отой дядько робить біля неї?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100