реклама
Sucurity Police

реклама

«Чергове підвищення ціни на газ при нинішньому рекордно низькому рівні доходів українців дорівнює злочину, – написав співголова фракції Опозиційного Блоку в парламенті Олександр Вілкул на своїй сторінці в Facebook. – Влада повинна припинити торгувати залишками суверенітету України і інтересами українських громадян на переговорах з МВФ».

imf

«На цьому тижні в Україну прибула делегація МВФ – так звана технічна місія, яка проводить консультації з представниками української влади з приводу подальшої співпраці МВФ з Україною.

На закритих зустрічах говорять про те, яким повинен бути закон про Антикорупційний суд, як і коли краще виставити на продаж українські держпідприємства, але найголовніше – як і в якому обсязі підвищувати ціну на газ для українців. Кабмін з початку року сором'язливо готує українців до того, що дуже скоро ціна на газ значно виросте. Мабуть, сьогодні обговорюються останні технічні деталі того як «привести тарифи на газ для населення у відповідність з ринковими цінами» (вони це так називають)», – сказав Вілкул.

Він підкреслив, що «українська влада за чотири роки довела ситуацію до того, що гроші МВФ з інструменту розвитку і стимулювання економіки стали банальним способом перекрити ті збитки, які щодня терпить країна через корупцію і провали в роботі Кабміну».

За словами опозиціонера, в кінцевому підсумку за ці провали заплатять прості українці зі своїх гаманців після підвищення тарифів на газ.

«Це і є «геніальний» план «геніальних» менеджерів уряду? Більше схоже на злочинну схему. Ще раз закликаю Кабінет Міністрів припинити торгувати залишками суверенітету України і інтересами українських громадян на переговорах з МВФ», – резюмував Вілкул.

Довідково:

Олександр Вілкул послідовно виступає за зниження нинішніх тарифів удвічі. Він вніс у Верховну Раду законопроекти №2342 і №2347 від 06.03.2015 р, №3406 від 05.11.2015 р та №5250-1 від 25.10.2016 р про введення заборони на підвищення тарифів ЖКГ і зниження чинних тарифів у два рази, а також про заборону виселення людей з житла за борги по комуналці.

Також він назвав проведені владою реформи антилюдськими, геноцидними експериментами над людьми і зажадав від прем'єр-міністра надати план утримання економічної ситуації в країні.

* Матеріал надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+7 #6 СОЛДАТ 15.02.2018 17:15
Машенька! Куди ідете особисто Ви нам уже давно розвиднилось.Ви на правильному шляху і бажаю вам дійти.Попутнього Вам вітру. ;-) Задаю питання ще раз - "Прочерк" отримує від вілкула гроші за рекламу чи робить це з якихось інших причин? Пане редактор-Вам слово! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Реаліст 15.02.2018 15:54
Цитую СОЛДАТ:
Цікаво - хто в "Прочерку" молиться на портрет вілкула? ;-)

Максимум, де журналісти "Прочерку" можуть розмістити портрет вілкула у редакції - так це у кабінеті "00" :lol:
А у публікаціях про цього бездаря відчувається слід вплив інших портретів - хороших людей, просто на специфічному хрусткому папері - портретів Шевченка, Лесі Українки, Григорія Сковороди... Як пощастить - то й Джорджа Вашингтона;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #4 Маша 15.02.2018 15:40
Цитую СОЛДАТ:
Цікаво - хто в "Прочерку" молиться на портрет вілкула? ;-)

Бабаки і солдати! Вам ще не розвиднилося куди ми ідемо???????????????? При Вілкулах ціна газу була 70 коп.!!!!!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 Черкащанин 15.02.2018 15:34
Йшов би ти, вілкул... Ну, ти знаєш куди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Бабак 15.02.2018 14:51
На холєру ви про нього пишите? То вже пишіть і про всіх інших депутатів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 СОЛДАТ 15.02.2018 14:32
Цікаво - хто в "Прочерку" молиться на портрет вілкула? ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100