реклама
Sucurity Police

реклама

25 лютого завершилися XXIII зимові Олімпійські ігри в південнокорейському Пхьончхані. Україна здобула одну «золоту» медаль. Виборов її спортсмен Олександр Абраменко у змаганнях з фристайлу. Нагадаємо, загалом нашу країну представляли 33 спортсмени у 9 видах спорту.

«Потрапляння на Олімпійські ігри – це вже велике досягнення для спортсмена. Адже участь у цих змаганнях беруть дійсно найсильніші атлети світу в своємі виді спорту. Всього із кожного виду допускається 40-50 атлетів. Тож ми розуміємо, що наші 33 спортсмени потрапляють до 50-ки найсильніших. І хоча не всі вони здобувають медалі, та участь має теж неабияке значення. Перемога ж спортсмена на Олімпійських іграх – це перемога всієї країни», - говорить голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда.

За словами очільника відділення НОК, наша країна не має сильних традицій та достатньої інфраструктури для розвитку зимових видів спорту, а враховуючи складну економічну ситуацію в країні – і коштів на підготовку за кордоном. Тому результат зимової Олімпіади не такий показовий, як літньої.

До складу збірної України черкащани цього року не ввійшли.

«У нашому регіоні зимовий спорт існує більше на аматорському рівні: в університеті вивчають дисципліну лижного спорту, маємо курорт Водяники. Та щоб ці види спорту розвивалися на професійному рівні - потрібні значні фінансові вкладення. Будівництво Льодового палацу могло би дати поштовх до розвитку фігурного катання, хокею. Та на сьогодні це питання лишається відкритим. Все ж приємно, що на Черкащині активно розвивається дитячий спорт, масовий спорт. Будемо докладати зусиль, аби спортсмени мали можливість виходити і на найвищий рівень змагань. Найближчим часом стартуватимуть зимові Паралімпійські ігри, де ми матимемо змогу вболівати за нашого земляка - драбівчанина Григорія Вовчинського - Чемпіона Паралімпійських ігор з біатлону», - відзначив Андрій Більда

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Макар 28.02.2018 13:57
Слухай бильда,и где вас таких лишнехромосомны х берут? Оно рассказывает, показывая свою .............. усмешку о том,какое это великое достижение,что наши спортсмены поехали на олимпийские игры и благодаря вам свинохряки их(прокакали). Ганьба всей вашей хрякололитскома льдивосейшиловс кой власти!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Дональд Трамп 28.02.2018 13:26
Украина в центре Европы-площади,море,че рнозем,мощное машино-ракето-кораблестроение ,пшеница,сахар, олия и так обосраться на весь мир-ЖАХ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Уманский Еврей 28.02.2018 03:31
Украина провалила эту Олимпиаду. Одна медаль это позор для сб. Украины. Абраменко молодец! Но для Украинского спорта это твердая единица! Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 Тренер 27.02.2018 16:16
Вот гнидота! Прос*али Олимпийские игры,а оно рассказывает участие в этих играх это акуенная победа.Всё это конечно не относится к нашим спортсменам.В таких условиях тренероваться,к акие им предоставило государство,они ещё пытались бороться. А вы функционеры от спорта заткните свои дифирамбы в одно место. Очень горько констатировать, то, что спорта у нас в стране нет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100