реклама

реклама

Напередодні 21 березня - Міжнародного дня людини з синдромом Дауна Благодійний Фонд «Богдан» надав благодійну допомогу ГО «Сонячні діти Черкащини», яка опікується дітьми з синдромом Дауна, для придбання комплектів із підручників, робочих зошитів та навчально-методичних посібників «Навчаємося з радістю: компенсаторне навчання дітей з порушеннями розумового розвитку».

dit2

Ця література рекомендована Міністерством освіти та науки України та є надзвичайно корисною та необхідною, адже містить конкретні теоретичні та практичні рекомендації, методи, методики викладання, системи вправ, та ін., які допоможуть батькам та спеціалістам, що працюють з дітками із СД, отримати відповіді на запитання: Яке навчання потрібно? Як навчати? Для чого навчати? Сподіваємося, що використання даних підручників дітками із СД дасть їм можливість отримати необхідні для життя знання та вміння та мати шанс на гідне майбутнє.

Ця благодійна допомога маленькім сонячним черкасцям не перша для Благодійного фонду «Богдан». Напередодні дня Святого Миколая та Нового року діти отримали іграшки та солодощі, інформують в компанії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #1 Є питання. 11.03.2018 22:22
А нашій "Черкаській сонячній владі" премії теж видавать будуть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100