реклама

реклама

Зараз, коли у українців з'явилась можливість без віз мандрувати країнами Європи, варто планувати візити до найпривабливіших столиць західних держав.

52990-1

Зараз, коли у українців з'явилась можливість без віз мандрувати країнами Європи, варто планувати візити до найпривабливіших столиць західних держав. Відень, Берлін, Амстердам, Париж, Рим – усюди є що подивитись. Але розпочати варто з найближчої до нас країни – Польщі і її столиці Варшави. Це чарівне місто, яке й досі називають Східним Парижем, вразить вас своєю архітектурою, музеями, церквами та іншими історичними та культурними пам'ятками. Але як встигнути побачити все? Адже громадським транспортом або таксі їздити по місту не завжди зручно, та й не дешево. Найбільш розумне рішення – прокат авто в Варшаві.

Ця послуга, яку можна замовити заздалегідь в Україні, дозволить вам незалежно та комфортно подорожувати містом, відвідувати навіть віддалені куточки (зазвичай там зустрічаються найбільш цікаві речі) і при цьому нікуди не поспішати. Ви побачите старе місто та мальовничу набережну Вісли, відновлений Королівський палац, неспішно прогуляєтесь стежками Лазенковського парку та побачите костьол Святого Хреста, який зберігає серце Шопена.

А ввечері, коли зачиняються музеї, варто спробувати зануритися в неймовірну атмосферу нічної Варшави – безліч клубів відчиняють двері для численних туристів та місцевої молоді. А у неділю не оминіть численні магазини, адже шоппінг у Польщі вигідний та якісний. Одяг, взуття, косметика – найбільш популярні товари у туристів зі всього світу. І увесь цей час машина, яку ви візьмете напрокат, буде поруч – не буде потреби вертатися в готель щоб залишити покупки та слідкувати за розкладом громадського транспорту.

Оренда авто для мандрівок: вигідно та зручно

Машина, яку ви замовите в Україні або виберете на місті, зустріне вас в аеропорту Шопена – саме там розташований один з пунктів прокату автомобілів компанії «SIXT», найбільшої міжнародної фірми з якісним сервісом та демократичною вартістю послуг. Якщо ви їдете до Варшави поїздом або автобусом, можете обрати іншу станцію прокату, яка розташована поблизу.

Чому автомобілі від компанії «SIXT» орендувати в Варшаві зручно та вигідно:

  • ви отримаєте саме ту машину, яку бажаєте – величезний автопарк компанії дозволить вам вибрати або звичну марку і модель, або здійснити свої бажання та прокотитися на авто своєї мрії;
  • тарифи на послуги компанії прозорі та чесні – не буде ніяких скритих та додаткових платежів;
  • усі проблеми та нестандартні ситуації ви зможете вирішити з менеджерами компанії рідною мовою – сервіс має цілодобову підтримку, тому ви не залишитесь наодинці з проблемами у чужому місті.

І це ще не все! Якщо ви забажаєте подорожувати далі містами Польщі, ви зможете зробити це на цьому ж автомобілі – не потрібно буде повертати його в Варшаві. Інші станції оренди в Польщі приймуть у вас авто, коли ви вирішите повернутись в Україну.

*реклама

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100