реклама

реклама

Співголова фракції Опозиційного блоку в парламенті Олександр Вілкул на своїй сторінці в Facebook написав: «Чи замислювалися ви, як за останні роки влада змінила значення звичних нам слів? Тепер, чуючи «реформи», ми розуміємо, що це не поліпшення, а закриті лікарні і школи, зупинені підприємства. За «боротьбою з корупцією» ми бачимо колосальне зростання корупційних схем. «Відновлення миру» перетворилося на безперервну війну, на якій цинічно заробляють можновладці. «Безвіз» – не можливість поїхати відпочити, а шанс мігрувати на роботу в Європу».

m-p_heiwznq

Він підкреслив: «На зустрічах люди мене запитують – чим ви, як опозиція, займаєтеся в парламенті? Я відповідаю: боремося з тими, які перш за все самі виявилася вовками в овечій шкурі. Яким головне – не поліпшення життя простої людини, а особисте збагачення. Ми робимо все, щоб ви могли жити по-людськи. Щоб зупинити цю підміну понять. Щоб, кажучи: «Україна», люди і тут, і за кордоном були впевнені, що це добра, розвинена, багатонаціональна і мультикультурна країна, а не територія війни, злиднів і свавілля».

Вілкул системно виступає з критикою уряду і провладної коаліції в Раді, які проводять над людьми соціальні експерименти, називаючи це медичною, пенсійною та освітньою «реформами». Разом з однопартійцями він подав до Конституційного Суду десятки звернень про визнання неконституційними дискримінаційних рішень влади.

Зокрема, на підставі одного з таких звернень, Конституційний Суд визнав неконституційним закон про оподаткування пенсій.

Опозиціонер не раз відзначав, що Верховна Рада повинна змінити існуючий порядок і розглянути питання, розв’язання яких чекають десятки мільйонів українців – пакет законопроектів Опозиційного блоку по відновленню миру, підтримки промисловості, створення нових робочих місць, зниження комунальних тарифів та запровадження мораторію на їх підвищення.

Крім того, Вілкул зажадав звіту і відставки прем'єра. Раніше Олександр Вілкул назвав звіт Кабміну «віртуальною реальністю, яка не має нічого спільного з реальним життям».

* Матеріал надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 Ні, не заплив 12.03.2018 19:16
Цитую вілкул виплив?:
Давно цього дятла не чуть було - я аж розпереживався, чи не склеїв він ласти.
А воно знову випливло...

Ахметов припинив фінансування Опоблоку. Тепер вони "на фінансовій мелі", а свою особисту грошву тратити не будуть. От тепер за народ і переживають на сайтах. Тепер у фаоврі Ляшко, у нього тепер бабла немірянно, та що Булатецький прогадав, тому так і біснується.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Якщо знаєш як, зробив би 12.03.2018 16:50
Цитую вілкул виплив?:
Давно цього дятла не чуть було - я аж розпереживався, чи не склеїв він ласти.
А воно знову випливло...

А чого ж не робив, коли при владі був? Гроші заробляв, а тепер відсунули то є час хрюкнути
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 вілкул виплив? 12.03.2018 16:17
Давно цього дятла не чуть було - я аж розпереживався, чи не склеїв він ласти.
А воно знову випливло...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100