реклама

реклама

15 березня У ПАТ «Черкасиобленерго» презентували новий сервіс «Особистий кабінет юридичного споживача», що покликаний зменшити черги, спростити споживачам процедуру надання даних лічильника та покращити якість обслуговування. Крім того, це збереже точність інформації, що отримують юридичні споживачі. Все це впроваджується з використанням платіжних сервісів ПриватБанку.

28906464_1575644925823873_985530210_n

- Для приватних осіб ще торік впроваджений сервіс «Особистий кабінет побутового споживача». А сьогодні презентуємо «Особистий кабінет юридичного споживача», щоб юридичні особи мали можливість користуватися перевагами електронного документообігу, – зазначив директор із інформаційних технологій та зв’язку ПАТ “Черкасиобленерго” Олексій Шевченко. – Ми повинні відійти від паперового документообігу і надати можливість нашому споживачу надсилати документи в електронному вигляді. Тобто - перейти на електронний документообіг, що є вимогою сучасності.

Реалізація даної задачі для підприємства стала можливим завдяки запропонованим ПриватБанком сервісам. Особистий кабінет “Черкасиобленерго” працює на базі сервісу обміну документами Paperless, що був розроблений ПриватБанком. Тепер юридичні клієнти дистанційно підтримувати зв'язок з Обленерго. Paperless – сервіс для компаній та підприємців по обміну документами між собою в електронній формі, що повністю відповідає українському законодавству. Paperless надає можливість підписувати за допомогою електронно-цифрового підпису та зберігати свої договори, акти та інші документи в електронній, а не паперовій форм, при цьому документи так само матимуть юридичну силу.

29250464_1575643462490686_1636511004_o

– Будь-які юридичні особи та підприємці Черкащини мають можливість економити свої кошти та час, адже отримати та підписати всі необхідні документи для сплати послуг електроенергії відтепер можна не виходячи зі свого офісу. Вхід до особистого кабінету здійснюється при наявності електронного цифрового підпису (ЕЦП). ЕЦП можна отримати безкоштовно в Приват24 для бізнесу або для фізичних осіб, а також за посиланням https://acsk.privatbank.ua/”, - розповідає керівник напрямку платежів та переказів Черкаського ГРУ ПриватБанку Володимир Добровольський.

Для користування сервісом компанії та ФОПи можуть отримати безкоштовні ключі АЦСК ПриватБанку або скористатися зареєстрованими в ДФС ключами ЕЦП від інших систем подання електронної звітності.

У свою чергу  в ПАТ “Черкасиобленерго” обіцяють враховувати побажання користувачів і далі робити сервіс ще зручнішим.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 золотий батон 16.03.2018 10:01
краще б зарплату людям презентували,ко зли
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100