реклама

реклама

Новинку березня – «Страхування комунальних платежів» – пропонують жителям Черкащини банкіри. Це програма страхування, яка допоможе погасити заборгованість по оплаті комунальних послуг за рахунок страхової компанії в разі втрати роботи або працездатності.

kommunalka

«Раптова травма може зажадати тривалого лікування і великих витрат, а комунальні платежі, на жаль, не чекатимуть, – розповідає керівник напрямку платежів на переказів Володимир Добровольський. – Ця страховка допоможе у важкий момент залишитися з водою, газом, світлом і опаленням. Оформлення такої послуги не потребує відвідування банка, адже це можна зробити в Приват24 у кілька кліків, а саме: в меню «Мої рахунки»–> «Страховки» –> «Оформити страховку» –> «Страхування комунальних платежів». Страхову суму клієнт обирає сам. Вона може бути 6 000, 12 000 чи 18 000 грн. Оплата стягується регулярним платежем від 27 грн. на місяць».

Договір Страхування комунальних платежів покриває такі ризики:

- Втрата постійного місця роботи з причини: скорочення штатного розкладу та чисельності працівників підприємства; ліквідації та банкрутства підприємства; реорганізації або зміни профілю підприємства;

- Встановлення інвалідності в результаті нещасного випадку;

- Критичні захворювання, вперше виявлені в період дії договору страхування.

Більш детальну інформацію можна отримати у спеціаліста банку будь-якого відділення ПриватБанку Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 Fox 23.03.2018 11:48
Цитую Пильний:
А Fox правий. Дочекаєшся від цих здирників допомоги...

Банки ніколи для простих людей НІЧОГО не робили і робити не будуть (у нас, принаймі, в країні % люті). Нехай ідуть "лісом". І ще, при отриманні травми на виробництві, Фондсоцстраху оплачує постраждалому видатки, а керівник напрямку платежів на переказів Володимир Добровольський, про це тактично промовчав, так що не треба людям "баки" забивати....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Антистец 23.03.2018 09:38
Соотвественно, не могут застраховаться безработные, инвалиды и больные "критичными захворюваннями". Т.е. те, кому реально проблемно платить. Остальным, после декоммунизации мозгов, предлагается поделиться доходом с ростовщиками.

Все читаем "Чиполлино" там такое мерзкое общество описано очень достоверно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #2 Пильний 22.03.2018 22:52
А Fox правий. Дочекаєшся від цих здирників допомоги...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Fox 22.03.2018 16:08
ідіть ви в .......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100