реклама

реклама

Голова фракції «Радикальна партія Олега Ляшка» Канівської міської ради Олександр Корнієнко на ІІ черговому засіданні Х сесії Канівської міської ради озвучив запит стосовно перевірки харчування дітей у школах Канева.

IMG_3374

– Те, чим годують наших школярів у підпорядкованих Каневу школах, інколи і їжею назвати важко. А при візитах офіційних осіб, про які школи попереджають  заздалегідь, все виглядає чудово і смачно, - переконані депутати фракції.

Тож у підсумку рішенням міської ради було сформовано відповідну тимчасову депутатську комісію, котра вже здійснила перший рейд по перевірці роботи їдалень канівських шкіл №1, №3 та гімназії  ім.І.Франка. Депутатам вдалося виявити певні порушення, однак остаточні висновки комісія зробить вже за підсумками своєї роботи. Очолив комісію Олександр Корнієнко, який ініціював проведення відповідної перевірки.

– Дуже вдячна радикалам за те, що підняли це питання, - говорить Наталія Райцина, мама учениці 6-го класу школи №6 м.Канів. – Моя донька давно скаржиться на харчування, вона не хоче їсти у школі, оскільки їжа несмачна, часто холодна. Працівники їдальні накладають їжу руками. Це жахливо, порушуються усі санітарні норми, а це ж здоров’я дітей. Наша сім’я малозабезпечена, дитина отримує харчування безкоштовно, але ті діти, які харчуються за гроші батьків, отримують таке ж обслуговування. Сподіваюся, що після депутатських перевірок учнів Канева почнуть годувати нормальною їжею.

– Харчування в дитячих садках, школах, інтернатах, установах соціальної сфери заслуговує на увагу в першу чергу, – говорить т.в.о.голови Черкаської територіальної організації Іван Полудень. – Рекомендуємо нашим колегам з інших районів теж запровадити таку практику.

Інформацію надано прес-службою партії.

IMG_3376

IMG_3377

IMG_3375

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Інь і Янь 25.03.2018 16:03
Полудень що не знає яка причина скудності шкільного раціону? ***** він продажний якщо на цій темі хоче набрати ляшку симпатиків. Популісти для України зараз дуже небезпечні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Микола Загубисало 25.03.2018 14:03
Яка ганьба.Тарiлки та келихи з залiза,як у Бабанах.На 6 дiтей ото весь буряк?
У Європі, представником якої я зараз є, цього нема.А шо воно за каша?Ciчка?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Думка 24.03.2018 19:31
В нашій країні не повинно бути радикалів, бютівців, свободівців, самопомоченців, фронтовиків, опоблоковців - мають в першу чергу бути всі громадянами України. Крапка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100