реклама

реклама

Люблін сміливо можна назвати містом студентів, бо четверту частину його населення складає студентство. Університети Любліна славляться блискучими викладацькими колективами та широким вибором навчальних програм, що включають такі напрями як медицина, технічні науки, мистецтво, економіка та багато інших.

5f97353f58b24c1b955a89193412f053d8171cea

Для українських студентів у Любліні відкривають двері наступні прославлені виші: Державний Університет ім. Марії Кюрі-Склодовської, Державний Університет Люблінська Політехніка, Університет Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля, Університет Підприємництва та Адміністрації, Університет Економіки та Інновацій.

«Навчання в цих закладах дає змогу оволодіти сучасною професією, знайти себе та взяти активну участь у соціальному житті європейської держави», - зазначають в Українсько-Польському Центрі Освіти UniverPL, спеціалісти якого допомагають українським абітурієнтам підготуватись до вступу.

Ціна навчання в Польщі є більш доступною в порівнянні з іншими європейськими країнами, що є однією з ключових причин її популярності серед іноземців. Із 100 тисяч студентів Любліна, близько 1,5 тисячі — громадяни іноземних держав.

02 Katolicki Uniwersytet Lubelski

Університети Любліна

Кожен з університетів славного міста має свої неповторні особливості та пропонує студентам можливості для творчої самореалізації, що робить студентське життя різностороннім та насиченим.

Державний Університет ім. Марії Кюрі-Склодовської. В цьому навчальному закладі студентів чекає навчання за спеціальностями різних напрямів — від фінансів та бухгалтерського обліку до живопису. Це зразок універсальної освіти, яка й повинна надаватися в навчальному закладі подібного рівня.

Оплата за навчання складає від 1250 до 2000 Євро.

Державний Університет Люблінська Політехніка. Серед дисциплін, що викладаються в закладі, переважають предмети технічної спрямованості — фізика, механіка, електротехніка, мехатроніка та інші.

Вартість навчання у вузі варіюється від 1200 до 1500 Євро в залежності від спеціалізації та форми навчання.

Університет Суспільно-Природничих Наук ім. Вінцента Поля. Друга назва цього приватного навчального закладу — Вища Суспільно-Природнича Школа ім. Вінцента Поля. Спеціальності, запропоновані студентам, включають такі напрями:

• інформатика;

• фізичне виховання;

• косметологія;

• педагогіка;

• філологія;

• туризм та рекреація;

• фізіотерапія.

Навчання в університеті коштує 809 — 1264 Євро. Навчання може бути поєднане з отриманням освіти в одному з партнерських університетів Великої Британії.

14138595

Як вступити до університету Польщі

Стати студентом польського університету найпростіше з допомогою Українсько-Польського Центру Освіти UniverPL. Для вступу потрібно здійснити всього п’ять кроків, описаних на сторінці сайту https://www.univerpl.com.ua/.

Центр не лише надає допомогу під час вступу до закладу, але й забезпечує підтримку студентів в період адаптації та навчання.

* Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Демократія 26.03.2018 19:35
За даними опитування Національного банку Польщі, лише 4% українських студентів мають намір після закінчення навчання повернутися до України.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ветеран 26.03.2018 18:43
Ціна за семестр,рік,чи за повне навчання- незрозуміло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100