реклама

реклама

Безробіття позбавляє Україну майбутнього. Її рівень серед двадцятирічних практично в два рази перевищує середній по економіці. З тих, хто виїхав за кордон, повернуться одиниці. Співголова фракції Опозиційного блоку в парламенті Олександр Вілкул на своїй сторінці в Facebook написав: «Укрстат заявив про 10%, але за фактом істотно більше – мільйони безробітних, десятки тисяч закритих підприємств».

bezrabotitsa

Вілкул сказав: «На це відреагували за кордоном, а не уряд. Поки влада в Києві зайнята корупцією, Чехія в 2018 в 3 рази (!) збільшила квоти для наших трудових мігрантів. Аналогічно чинить Польща та інші країни, які оперативно перехоплюють наших розумних і працьовитих людей».

Він зазначив: «У Дніпропетровську, Харкові, Одесі, Львові, Києві, Сумах та інших раніше розвинених промислових містах 80-90% безробітних з вищою освітою. Йде стрімкий «відтік мізків» за кордон».

Опозиціонер наголосив: «Показники по країні могли бути ще гірше, але уряду «грає на руку» погіршення демографічної ситуації – зріс спад населення віком 40-60 років... Вимагаю негайно ухвалити наші закони щодо підтримки промисловості та створення нових робочих місць. Уже йдеться не тільки про вихід з кризи – треба рятувати країну!».

Олександр Вілкул системно виступає з критикою уряду і провладної коаліції в Раді, які проводять над людьми соціальні експерименти, називаючи це медичною, пенсійною та освітньою «реформами». На його думку, влада «безробіттям вигнала з України 8 млн осіб». Опозиціонер системно вимагає від Верховної Ради внести в зал питання, розв’язання яких чекають десятки мільйонів українців – пакет законопроектів Опозиційного блоку з відновленню миру, підтримки промисловості, створення нових робочих місць, зниження комунальних тарифів та запровадження мораторію (заборони) на їх підвищення.

Разом з однопартійцями Вілкул подав у Конституційний Суд десятки звернень про визнання неконституційними дискримінаційних рішень влади. Зокрема, на підставі одного з таких звернень, Конституційний Суд визнав неконституційним закон про оподаткування пенсій.

Раніше Вілкул відповів Святославу Вакарчуку та представив свої десять кроків, які виведуть Україну з кризи і відновлять її суверенітет. Центральною тезою опозиціонера стало те, що метою державної політики України повинні стати благополуччя і безпека громадянина.

*Інформацію надано прес-службою політика.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #3 Уманский Еврей 05.04.2018 01:59
Цитую Ук®аЇNець:
Вілкул, згинь!

Ну например Вилкул сгинет и что сразу безработица понизится в Украине? :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 СОЛДАТ 04.04.2018 15:33
З вілкулом зрозуміло, у нього все завжди погано.А як там справи на Чорнобаівщині? Як родина Душейків з безробіттям бореться? Щось давненько новин про них не публікували. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Ук®аЇNець 04.04.2018 15:01
Вілкул, згинь!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100