реклама

реклама

Допомагати – завжди приємно, переконаний депутат обласної ради ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Сергій Васильович Лихошерст. Адже доброта і милосердя – духовні плоди, які ми повинні берегти, щоб гідно жити і творити в ім’я рідної громади, краю, України.

DSC05322 (1)

Стоячи на варті інтересів людей, які довірили йому представляти їхні інтереси в Черкаській обласній раді, Сергій Васильович не залишає поза увагою жодне звернення, жодне прохання. Кількість його конкретних справ, які зроблені на Чорнобаївщині, дуже велика.

Як людина принципова та вольова, в межах своєї компетенції та в рамках правового поля він завжди йде назустріч тим, хто просив підтримати: чи то окрема людина з наболілими проблемами чи то трудові колективи.

Це регулярна допомога військовим та співпраця з волонтерськими організаціями, допомога в проведенні різних святкових заходів, які проводяться в територіальних громадах сіл та районі. Окрему увагу депутат приділяє дітям, вважаючи що саме в них майбутнє України. Постійно допомагає спортсменам, творчій молоді, закладам культури, дошкільним та загально-освітнім навчальним закладам, медичним установам. Виділяє кошти на  благоустрій, ремонт доріг та ін..

– Я щиро вдячний усім небайдужим людям, які звертаються до мене, –говорить Сергій Васильович. – Адже вважав і вважаю, що я, як депутат, повинен повсякденно і в усьому допомагати, відстоювати інтереси своїх виборців, територіальних громад, простих людей. Тому й намагаюся робити все можливе, аби наша мала Батьківщина, наш край ставали кращими, щоб з'являлися нові робочі місця, можливості для розвитку молоді, підвищувалась якість освіти, щоб життя в мешканців району було цікавим та яскравим. А плідна праця задля розвитку громад краю та захист інтересів мешканців виборчого округу і є моїм пріоритетом в роботі.

В переддень великого свята за давньою християнською традицією дозвольте привітати, дорогі мої черкащани, жителі Чорнобаївського району, кожного з Вас, усі Ваші родини зі світлим Христовим Воскресіння!

Нехай Ісус, що востав із мертвих, принесе світло у Ваші оселі, нехай радість та любов окрилюють на добрі справи, а щастя й здоров’я не залишають ніколи.

Веселих Вам Великодніх свят.

Христос Воскрес!

реклама

Інші матеріали по темі:

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100