реклама

реклама

Фахівці онлайн-сервісу Кабанчик.юа розповіли, де знайти підробіток студенту, мамі в декреті або фрілансеру, і поділилися лайфхаком, як стати кращим виконавцем.
56963-1

Як працює Кабанчик

Процедура реєстрації на сайті Kabanchik.ua займає кілька хвилин. Майбутній виконавець заповнює інформацію про себе і про ті послуги, які він може надати. У профілі підписується на потрібні категорії послуг.

Система сайту буде автоматично відправляти повідомлення про нові замовлення. Виконавець вибирає ті, що сподобалися і відправляє пропозицію про роботу замовнику.

Якщо замовник згоден, виконавець отримує можливість виконати замовлення.

Без роботи ніхто не залишиться

На сервісі зареєстровано 50 000 замовників. Люди готові платити за найрізноманітніші завдання: від допомоги по дому і вигулу собак до створення сайтів і ремонту машин.

Всього на сайті 19 основних категорій пошуку роботи. Найчастіше шукають виконавців в категоріях: оздоблювальні роботи, ремонт техніки, прибирання, домашній майстер, фріланс, роздача листівок, кур'єр і т. ін.

На сайті Kabanchik.ua розміщено 563 618 завдань. У такому достатку пропозицій кожен зможе знайти повноцінну роботу або підробіток, який не відніме багато часу.

Як стати виконавцем, якому готові платити більше

У кожного виконавця на сайті є рейтинг, який залежить від залишених відгуків за його роботу. Високий рейтинг впливає на кількість замовників і вартість послуг. Чим він вищий — тим краще.

Як виконати завдання, щоб отримати позитивний відгук:

  • Проявіть розумну ініціативу: виконуючи завдання зробіть трохи більше, те, що не потребує значних зусиль. Наприклад, виконуючи завдання з прибирання, можна скласти речі, якщо це заздалегідь не було обумовлено.
  • Продумайте, які можуть виникнути форс-мажори і як цього уникнути: як виконавець, ви знаєте свою справу набагато краще замовника. Створюючи ТЗ, він може забути або просто не знати про можливі труднощі. Спробуйте передбачити це і за можливості підготуватися.
  • Консультуйте: багато замовників не знають як краще виконати роботу, тому і звертаються за допомогою до інших людей. Пропонуйте допомогу у виборі деталей або купуйте їх самостійно, надавши потім чек.

Про проект

Kabanchik.ua — онлайн-сервіс пошуку роботи і замовлення послуг. Проект запущений у 2012 році і планувався як всеукраїнський. Сьогодні сервіс не обмежується кордонами нашої країни. Ним також користуються мешканці Білорусі, Росії та Казахстану.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100