реклама

реклама

З метою організації інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо залучення безробітних громадян на контрактну службу до Державної прикордонної служби України  Черкаським районним центром зайнятості спільно з Окремим регіональним центром комплектування Державної прикордонної служби України регулярно проводяться ярмарки та міні-ярмарки вакансій, під час яких представники Державної прикордонної служби інформують щодо умов та порядку проходження контрактної служби, переліку вакантних посад рядового, сержантського та офіцерського складу.

КОРДОН

Днями, в Черкаському районному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій щодо залучення громадян на контрактну службу. У заході взяли участь заступник начальника Окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України –  підполковник Олександр Чубенко та 12 шукачів роботи.

Крім особливостей та переваг проходження військової служби за контрактом були розглянуті питання грошового, медичного та речового забезпечення контрактників,  додаткових пільг та можливості безкоштовного здобуття повної вищої освіти.

“Добір кандидатів на військову службу за контрактом здійснюється з числа громадян віком від 18 до 40 років, які мають вищу, професійно-технічну, повну (або базову) загальну середню освіту, а також ті, які пройшли професійно-психологічний відбір та придатні до військової служби за фізичним розвитком і станом здоров'я”, - зазначив Олександр Чубенко.

У результаті проведення заходу представник Держприкордонслужби провів співбесіди із 5 зацікавленими претендентами на посади щодо проходження військової служби за контрактом.

Черкаський районний центр зайнятості

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+11 #1 Черкащанин 16.04.2018 16:12
А чому тут не написали умови прийому на службу? Зарплата така сама, як і в ЗСУ - 7 тисяч в тилу і 10 тисяч гривень - "на передку"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100