реклама

реклама

Студенти черкаських вишів мають більше вільного часу для саморозвитку та здобуття нових знань, адже проходять практику в ПриватБанку онлайн.

Навчальні заклади Черкащини підтримали реалізацію проекту “Онлайн-практика” від ПриватБанку, тому що ця програма підвищує рівень фінансової освіти студентів і допомагає випускникам у працевлаштуванні.

“Пройти онлайн-практику в ПриватБанку можуть студенти будь-яких українських навчальних закладів, - розповідає керівник напрямку ЮніорБанк Андрій Вовченко. - Відвідувати банк при цьому не потрібно. Потрібна тільки наявність Інтернету. Ніхто не обмежує ані кількість виконаних завдань, ані час їх виконання. Теоретична частина складається з 10 модулів, які спрямовані на поглиблене вивчення банківських продуктів. На сайті є відеоінструкції по виконанню фінансових операцій, а також список пізнавальних книг, що стануть в нагоді студентам. У практичній частині потрібно виконати 10 завдань із закріплення теорії. Тих, хто впорався із завданнями найкращим чином, вносять до кадрового резерву банку”.

Після проходження практики видається електронний сертифікат, в якому вказані результати і факт проходження практики. Кращих випускників може чекати перше робоче місце. Зареєструватися для проходження онлайн-практики можна на сайті practice.privatbank.ua

Онлайн-практику для навчання обрали вже більш ніж 80 000 студентів України. На сьогодні ПриватБанк займає перше місце у рейтингу привабливості з працевлаштування для студентів.

Про це інформує Приватбанк

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100