реклама

реклама

Національна мережа дискаунтерів пропонує унікальні умови придбання закордонних товарів

1

Більшість українців вірять у стереотип про те, що все імпортне обов’язково має бути дорогим. Упродовж тривалого часу так воно і було: коштовна дорога, високі мита й обмеження, захмарні націнки «на ексклюзив» тощо. Ми й самі не помітили, як світ змінився. Якщо кожен українець може вранці прокинутися в Черкасах, а вже ввечері пити каву в Будапешті, то чому так само активно та невитратно не можуть подорожувати товари? Можливо, це питання колись поставили собі керівники відомої мережі «АТБ». І знайшли рішення, завдяки якому нині безліч наших співвітчизників можуть дозволити собі зарубіжні смаколики за доступною ціною.

3

Компанія привозить такі товари в Україну самостійно, не звертаючись до посередників,тому вони й називаються «власнимімпортом». Такий підхід не тільки гарантує захист від підробок і фальсифікату, а й дозволяє істотно економити. Утім, це не єдина причина, за якою закордонні продукти в «АТБ» продаються за доступними цінами. Почнемо з того, що компанія володіє власними логістичними потужностями, тобто, має можливість мінімізувати відповідні витрати. Крім того, мережа постійно оптимізує свої бізнес-процеси йупроваджує нові технології, що також дозволяє знижувати власні витрати. Важливу роль відіграє і масштаб роботи компанії, адже це надає можливість заробляти не на націнці (як в інших мережах), а на кількості проданої продукції, тобто,  на обороті. «Нині мережа представлена 929 магазинами у242містахУкраїни. Тільки за минулий рік товарообіг компанії перевищив 80 млрд грн», – розповідає Наталія Шаповалова, заступник генерального директора ТОВ«АТБ-маркет».

4

За її словами, імпортна продукція становить близько 5 % усього асортиментного ряду торгового підприємства. Потрібно відзначити, що загальний обсяг асортиментного ряду перевищує 3500 позицій (у тому числі 800 –під власними торговими марками). З-за кордону в магазини поставляють ті продукти, які об'єктивно не можуть бути вироблені в Україні: екзотичні овочі та фрукти, деякі види грибів, чай і кава, оливкова олія, а також товари, характерні для певного регіону (італійська паста, бельгійський шоколад, шрі-ланкійський чай, тайський рис, іспанські оливки тощо). Дізнатися про регіон походження того чи іншого продукту досить просто. Наприклад, на упаковках мережевої власної торгової марки «DeLuxeFoods&GoodsSelected» розміщені прапори країн-виробників. «Цей бренд був створений самим «АТБ» якраз із метою познайомити споживачів із кухнею різних народів світу. Як і до інших товарів власних торгових марок, до «DeLuxeFoods&GoodsSelected» ми застосовуємо найжорсткіші вимоги дотримання стандартів якості», –підкреслює Дар'я Бахматова, начальник відділу ВТМ ТОВ «АТБ-маркет».

Висока якість та доступна ціна – це те, що більшість із нас хоче побачити в імпортній продукції. Завдяки унікальній політиці «АТБ» така нагода тепер є в будь-якого покупця із трьох мільйонів українців, які, за статистикою, відвідують магазини мережі кожного дня. До цього не так просто звикнути, адже впродовж десятиліть нам «утовкмачували» думку про те, що зарубіжні товари можуть бути тільки дорогими. «АТБ» спростовує стереотипи, що не може не радувати наших співвітчизників.

Роман Стеценко

*на правах реклами.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Антистец 19.04.2018 13:22
АТБ - сегмент премиум. Покупка товаров "DeLuxeFoods&GoodsSelected" в шлепках и трениках отныне заборонена.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100