реклама

реклама

З початку року жителі Черкаської області здійснили більше 41 тисячі грошових переказів та отримали з-за кордону понад 310 млн грн. Натомість за кордон черкащани переказали суму в 9 разів менше, ніж отримали - 33 млн грн.

1409639510_1083

Кожен другий переказ, що надсилався з-за кордону в Україну, виплачувався через сервіси ПриватБанку. Окрім половини переказів з-за кордону, через ПриватБанк було відправлено майже 70% переказів за межі України.

“Ми щобільше відходимо від поняття традиційного банківського обслуговування та робимо більшу ставку на канали самообслуговування, - пояснює керівник напрямку грошових переказів Черкаської філії Володимир Добровольський. - Тепер клієнту немає сенсу відстоювати чергу до каси для того, щоб отримати чи надіслати переказ. Все це можливо без відвідування відділення, обравши будь-який зручний для себе спосіб - через Iнтернет-банк Приват24, термінали самообслуговування, мобільні додатки Приват24 або за безкоштовним номером телефону 3700. Але, звісно, ми готові обслужити кожного клієнта, хто хоче отримати валюту готівкою у відділеннях Приватбанку і навіть тих, хто не має картки нашого банку”.

Найпопулярнішими серед жителів Черкаської області виявилися 3 системи грошових переказів:  Western Union, Tyme, та MoneyGram.

Станом на 15 травня 2018 року клієнтам ПриватБанку доступні 8 систем грошових переказів: PrivatMoney, Western Union, MoneyGram, Sigue, RIA, TYME, MEEST, Welsend.

За системами PrivatMoney, Western Union, MoneyGram, Sigue, RIA можна як надіслати, так і отримати переказ. Також в ПриватБанку можна відправити та отримати на рахунок SWIFT платежі.

Найбільше грошових переказів через сервіси ПриватБанку було отримано з Російської Федерації та США. В п’ятірку “країн-донорів”, з яких переказувались гроші в Україну, увійшли також Ізраїль, Італія та Польща.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Роман 21.05.2018 19:25
Ото знайшли чим хвалитися! Давайте думати, що це означає. А означає це, що в Україні стало більше грошей, але не стало більше товарів, які за ці гроші можна купити, а це, в свою чергу, означає, що тепер гривня стала дешевша - бо більше грошей на ту саму кількість товарів, а це - інфляція. Робочих місць від того більше не стало, ВВП України від того не зростає... Крім того, за кордоном заробили ці гроші ж не у гривнях, а в доларах, євро тощо. Українці (скоріше за все) виробили за кордоном т.з. "додану вартість", підтримали закордонну економіку. Потім обміняли валюту на гривні і прислали в Україну. Вважайте, шматочок інфляції забрали із закордону і прислали в Україну. Ото вам і вся арифметика. Нічим тут хвалитися, насправді.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100