реклама

реклама

За статистикою Інтернет асоціації України, у 2017 році кількість користувачів інтернету у нашій країні становила майже 65% від загальної кількості населення. Спостерігається тенденція зростання користувачів. Але для багатьох підприємців сайт залишається лише модним набутком, при тому, що інтернет як інструмент бізнесу здатен підняти справи вгору. Сьогодні сайт - це обличчя вашого бізнесу, де представлена інформація про діяльність компанії, а також один з основних каналів продажу послуг чи товарів компанії.

d5ead93532619e7c23fa271291bc1ce9-800x451

Що таке сайт

Сайт – це сукупність інтернет-сторінок, поєднаних між собою системою посилань. Кожна зі сторінок має певний контент: відео, аудіо, текст, картинки та ін. Він покликаний інформувати користувача про історію створення компанії, цікаві пропозиції, умови співпраці, новини та інше.

Кожен сайт має унікальну адресу – доменне ім’я, що орендується і охороняється авторським правом згідно закону. Домен, IP-адреса та протокол HTTP забезпечують обмін даних між комп'ютерами або мобільними телефонами користувачів та серверами.

Для прямого доступу користувачів до інформації існують обладнані сервери, що розташовані у спеціальних дата-центрах та запезпечують передачу даних. Хостінги – це місця всередині серверів. В залежності від розміру сайту, за допомогою послуг провайдера (до прикладу freehost.com.ua) можна орендувати віртуальний хостінг (тисячі файлів-хостінгів на одному сервері), віртуальний виділений сервер (коли фізичний сервер поділений на декілька віртуальних) або увесь сервер цілком.

Для того, щоб забезпечити надійну роботу порталу, необхідно замовити платний хостінг, що має багато переваг перед безкоштовним. Витрачаючи незначну суму за аренду (від 500 грн/місяць, в залежності від розміру сайту, швидкості роботи та якості послуг провайдера), ресурс швидко окупить себе. Оренда хостінгу у провайдера забезбечить стабільну, надійну та швидку роботу сайту без реклами. Також більшість хостінг-провайдерів надають додаткові послуги: домен, технічна підтримка роботи ресурсу, захист від вірусів, допомога в налаштуванні програмного забезпечення та ін.

asp-net-deployment-and-hosting

Функції сайту

- Збільшення впізнаваності фірми та інтересу споживачів;

- Пошук та взаємодія з партнерами;

- Пошук та взаємодія з клієнтами;

- Взаємодія персоналу компанії.

Сайт має бути інформативним, сучасним, зручним у користуванні. Окрім функцій позиціонування, сайт – це унікальне джерело розширення продажів, ведення баз даних та документообігів.

Сайт має не тільки інформативну функцію, але й автоматично рекламує продукт за допомогою пошукової оптимізації. Інтернет-платформа забезпечує спілкування з користувачами, ознайомлення клієнтів з продукцією фірми. Крім цього, можна отримувати коментарі та провести аналіз відвідувань.

Якщо сайт являє собою інтернет-магазин вже існуючої мережі (з торговими точками, складами та офісами), то рітейлер значно збільшить товарообіг.

* Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100