реклама

реклама

Як свідчить практика – влітку у багатьох підприємців з’являється нагальна потреба розширення асортименту товару або ж тотального його оновлення. І як завжди всі гроші вже “в обороті”, а не вистачає 20-50 тисяч. Таку суму в сусіда чи родича позичити досить важко, але вихід є і він поряд!

беспроцентныйкредит_1

Сьогодні ми пропонуємо підприємцям Черкащини скористатися новою банківською послугою - ліміт на рахунок «Підприємницький», яка має суттєві переваги: пільговий період - 55 днів.

“ПриватБанк запровадив нову технологію швидкого кредитування для приватних підприємців, що дає можливість малому бізнесу використовувати позикові гроші в сумі  до 75 тис. грн з пільговим періодом до 55 днів, - розповідає керівник напрямку по активних операціях МСБ Черкаської області Єрмоліна Олена. -Наразі можливістю “фінансової подушки” мають можливість скористатися 2200 підприємців Черкащини”.

Новий кредитний ліміт «Підприємницький» не вимагає обов’язкового погашення ліміту протягом 30 днів, як класичний ліміт на рахунок. Згідно з умовами програми кредитування, повністю погашати заборгованість доведеться в строк 365 днів з моменту її виникнення.

Підключитися до нової послуги можна в «Приват24 для бізнесу» (меню «Кредити» –> «Кредитний ліміт»). Клієнти-підприємці, які вже використовують традиційний ліміт на рахунок, можуть перейти на підприємницький ліміт у будь-який момент.  На сайті зручно порівнювати умови кредитних лімітів: pb.ua/kl

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100