реклама
Sucurity Police

реклама

Допомогу у вирішенні кредитної кризи мають черкащани, що заборгували банку за кредитними картками чи договорами. Якщо ви маєте проблеми з кредитною заборгованістю, то рекструктуризація стане вирішенням складного фінансового питання та зможе заощадити тисячі гривень.

“Пам’ятайте, що ПриватБанк завжди йде назустріч своїм клієнтам, -  розповідає Зборовська Світлана, керівник Направлення Credit Collection Черкаської філії ПриватБанку. - Якщо у Вас виникла непередбачувана ситуація і немає змоги оплачувати кредитні зобов’язання, не слід чекати на кращі часи.  Слід звернутись до банку і обговорити можливість реструктуризації боргу, що утворився. Досить лише викласти причини, за якими Ви не в змозі платити за поточним графіком. Крім того, можна запропонувати свій варіант виходу із ситуації, яка склалась. Наразі реструктуризація можлива навіть для тих, хто вже звертався за допомогою до банку та порушив умови погашення заборгованості”.

Не слід забувати, що при реструктуризації банк йде на поступки клієнту і списує частину нарахованих штрафів, пені та комісій. Однак, ці поступки не виділяють клієнта з числа інших боржників, і, тим більше, не роблять його умови кращі, ніж у добросовісного клієнта. При виконанні всіх умов реструктуризації проблемний клієнт виключається зі списку клієнтів, що мають обмеження в обслуговуванні ПриватБанку.

ПриватБанк завжди нагадує своїм клієнтам про наслідки порушенням графіку погашень за кредитним договором. Кредитний Комітет Банку може прийняти індивідуальне рішення по проблемному договору - можливе часткове списання частини боргу, реструктуризація.

Якщо ви отримали sms-повідомлення з пропозицією про реструктуризацію кредиту, не відкладайте,  направляйтесь у відділення банку, не відтягуйте час. У такій ситуації час коштує дорого. А реструктуризація допоможе вирішити кредитну кризу і заощадити тисячі гривень.

ПриватБанк бажає всім фінансового благополуччя!

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100