реклама

реклама

Житловий комплекс EINSTEIN Concept House - це, в першу чергу, інноваційні технології, органічно вписані в повсякденне життя.

Будинок оптимально підійде жителям мегаполіса, які прагнуть йти в ногу з часом і використовувати по максимуму нові досягнення техніки. І все це - в історичному центрі столиці, поблизу від більшості визначних пам'яток, бізнес-центрів, торгових і розважальних локацій.

65029-1

ЖК EINSTEIN: важливі деталі

Житловий комплекс Ейнштейн розташований в Шевченківському районі Києва, за адресою вул. Златоустівська, 24а. Стильний дизайн фасаду, якісні матеріали та практичні планування - все це відповідає позиціонуванню проекту в класі «бізнес». Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією - це дозволяє мешканцям вносити зміни в планування житла.

Родзинка ЖК - технологія «розумний дім», яка дозволять мешканцям управляти споживанням ресурсів, оперативно реагувати на нештатні ситуації, а завдяки датчикам стежити за робочим станом всіх систем.

Квартири в житловому комплексі EINSTEIN Concept House

EINSTEIN Concept House - клубний будинок. Заплановано всього 28 квартир на 10 поверхах. Пропонуються різноманітні варіанти житлових приміщень, покликані задовольнити потреби однієї людини, подружньої пари або сім'ї:

  • Однокімнатні квартири.
  • Двокімнатні квартири.
  • Трикімнатні квартири.

Дворівневі квартири з окремим виходом на терасу. На терасі з мальовничим видом на місто можна облаштувати затишний куточок для відпочинку. На першому рівні розташована простора кухня-вітальня і санвузол, на другому - дві спальні та ванна.

Не варто економити, трикімнатні в житловому комплексі Einstein призначені для великих сімей, охочих оселитися в престижному районі столиці.

Все необхідне - поруч

Будинок знаходиться на тихій вулиці з досить помірним рухом. При цьому всього в парі сотень метрів - площа Перемоги та насичена інфраструктура центру. У пішої доступності від РК розташовані:

  • Найважливіші транспортні шляхи - проспект Перемоги, бульвар Т. Шевченка.
  • ТЦ «Україна», супермаркети «Сільпо» і «Велика кишеня».
  • Ресторани та кафе.
  • Парк «Павловський сад», Ботанічний сад ім. Фоміна.
  • Станції метро «Університет», «Вокзальна», «Політехнічний інститут».
  • Школи і дитячі сади.
  • Аптеки, приватні і державні поліклініки.

Щоб дізнатися про житловий комплекс EINSTEIN Concept House детальніше, можна дізнатися у відділі продажів компанії SAGA - менеджери розкажуть про стадії будівництва і нададуть інформацію про вартість квартир.

*реклама

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Розум 21.06.2018 11:09
Про рекламодавця. Хотів глянути, скільки у них квадратний метр, аж тут пише
Этот сайт не может обеспечить безопасное соединение
На сайте einstein.house используется неподдерживаемы й протокол.
ERR_SSL_VERSION _OR_CIPHER_MISM ATCH
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100