реклама

реклама

Нещодавно Борис Володимирович вирішив, що для нього зручніше отримувати свою пенсію у найбільшому державному банку країни. Але його спіткала невдача - зламана нога завадила отримати пенсійну картку у відділенні банку. Тож, пан Чінін повідомив про свої проблеми банку й не тільки отримав пенсійну картку вдома, а й став 145-ти тисячним пенсіонером ПриватБанку.

Приват25_06

“У банку існує соціальна програма, яка враховує всі потреби категорії клієнтів, що мають обмежені можливості у пересуванні, - розповідає керівник напрямку соціальних програм Черкаської філії ПриватБанку Оксана Крамаренко. -  Цей сервіс діє з 2013 року і є абсолютно безкоштовним. Замовити доставку картки клієнт може за телефоном 3700. Співробітник банку зв'яжеться з клієнтом і доставить карту в зручний для нього час".

ПриватБанк безкоштовно випускає і обслуговує пенсійні та соціальні карти, що дозволяють їх власникам отримувати і витрачати пенсію і соціальні виплати в зручний час, не чекаючи листоноші або своєї черги в касі відділення. Знімати готівку з картки можна в будь-якому з 245 банкоматів Черкаської області. Здійснювати платежі - оплату комунальних послуг, поповнення кредитних карт, переказ коштів з картки на картку - можна в будь-якому з 383 терміналів самообслуговування.

“Я дуже зрадів, що попри всі свої негаразди я вчасно отримав свою пенсію! - розповідає Борис Володимирович. - Мені принесли картку додому та ще й подарунок вручили, бо я виявився 145-ти тисячним пенсіонером. От справді, не буває лиха без добра - нога у гіпсі, але з подарунком і пенсією! Треба, мабуть, й страховку оформити (сміється)”.

ПриватБанк - найбільший український банк, що обслуговує пенсіонерів. У Черкаській області понад 145 тис. пенсіонерів довірили свою пенсію ПриватБанку. З початку 2018 року в Черкаській філії ПриватБанку відкрили більше 5000 нових пенсійних рахунків.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100