реклама

реклама

4 липня на Площі Знань Черкаського державного технологічного університету зібралися викладачі, випускники, батьки, студенти, та шановані гості з нагоди урочистої церемонії  вручення цьогорічним випускникам дипломів за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр, спеціаліст та магістр.

29339571918_5310111a9d_o

Позаду – студентські  будні та свята, іспити та заліки, захист дипломних робіт,  попереду - можливість реалізувати себе як фахівця  та особистість в зрілому дорослому житті.

– Сьогоднішній день одночасно сумний і святковий. Науково-педагогічний персонал та працівники університету впевнені, що сьогодні випускаються у доросле життя найкращі спеціалісти, які будуть працювати на благо України, – наголосив у вітальному слові ректор ЧДТУ Олег Григор. – Дякую батькам, що виховали справжніх патріотів своєї країни, а науково-педагогічному персоналу спасибі за те, що доклали максимум зусиль, щоб випустити у світ чудових висококваліфікованих фахівців.

В особливий для Черкаського державного технологічного університету день привітати випускників, їхніх рідних та викладачів,  висловити  щирі побажання і підтримати фаховою порадою завітали почесні гості: перший заступник  голови Черкаської обласної державної адміністрації Віталій Коваль, начальник Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Валерій Данилевський, голова  Федерації профспілок Черкаської області, член Наглядової Ради ЧДТУ Петро Шевченко,  Начальник управління патрульної поліції м. Черкаси Олександр Кокоба; заслужений художник України, майстер народного мистецтва, член  Комітету з Національної премії України імені Тараса Шевченка Олександра Теліженко; представник Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення в Черкаській області Надія Горбаченко;  регіональний координатор Благодійного фонду родини Богдана Гаврилишина Олена Фюдр; заступник Начальника черкаського обласного управління «Ощадбанку» Володимир Головченко.

SPF_1618

– Я переконаний, що більша частина бакалаврів буде продовжувати навчання в Черкаському державному технологічному університеті, адже потенціал професорсько-викладацького складу університету відомий не тільки в Україні, а і за її межами, – зазначив у своєму виступі випускник ЧДТУ, а нині перший заступник  голови Черкаської обласної держадміністрації Віталій Коваль.   – Хочу побажати спеціалістам і магістрам знайти на теренах Черкащини гідну роботу з високою зарплатою та реалізовувати всі знання, навички і вміння, які отримали у стінах рідного університету.

Зі щирими словами вдячності до всіх викладачів  звернулися цьогорічні випускники-представники від кожного факультету. Нинішній день – результат багаторічного навчання студентів, кропіткої праці викладачів та щоденної турботи найрідніших для кожного людей – батьків. Традиційно випускники Черкаського державного технологічного університету виконали Вальс Вдячності – символ щирого шанування, який залишиться у пам’яті найяскравішою миттєвістю сьогоднішнього свята.

Черкаський державний технологічний університет десятиліттями впевнено підтверджує імідж стабільного університету, який випускає висококваліфікованих фахівців з багатьох актуальних спеціальностей і 2018 рік вагомо поповнив ряди дипломованих професіоналів своєї справи.

До урочистої процедури вручення Подяк та дипломів випускникам ЧДТУ 2017 року разом із деканами факультетів долучилися і почесні гості особливого свята.

Цьогоріч у ЧДТУ дипломи отримали 1159 студентів, з яких 1095  бакалаврів, зокрема 98 випускників отримали дипломи з відзнакою; за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр  - 57 осіб, зокрема 19 дипломів з відзнакою та 7 випускників за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст.  Варто зазначити, що Навчально-науковий центр по роботі з іноземними студентами випускає 49 осіб.

По завершенню урочистостей випускники Черкаського державного технологічного університету 2018 року разом з їхніми наставниками-викладачами традиційно пройшли крізь  Рушниковий оберіг, аби їхнє подальше життя було чисте, як рушник, а життєві дороги були різнобарвними та яскравими, як вишиті квіти на рушникові – символі України.

Про це інформує прес-служба університету.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Юрік 06.07.2018 11:52
Чим убогіше ВУЗ тим пафосніше виглядають вручення куплених дипломів. В ПТУ теж гучно відгуляли.
Знайомих дочка закінчила КНУ Шевченка в Києві, батьки іздили на вручення. Ніяких депутатів, ніяких вишиванок, урочистих промов та подарунків. Одні випускники, було декілька батьків, бо про вручення повідомили напередодні ввечері, та викладачі. Професора були в тенісках та джинсах. Відсотків 25 отримали червоні дипломи магістрів хіміків. Всі випускники вже працевлаштовані на гарних роботах.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100