реклама
Sucurity Police

реклама

З 1 липня 2018 року жителі черкаської області можуть придбати автомобілі Nissan в розстрочку від ПриватБанку на акційних умовах.

ниссан

Офіційний дилер автомобілів Nissan в Черкаській області – ВАТ “Метка”, що знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул. 30 років Перемоги, 7/2, розпочав співпрацю з Черкаською філією ПриватБанку. І першим результатом співпраці стало впровадження акційних умов для клієнтів банку.

Відтепер придбати новий автомобіль з модельного ряду Nissan можна в розстрочку з річною відсотковою ставкою від 0,01% в залежності від початкового внеску та терміну кредитування.

“Ексклюзивне партнерство з автосалоном Nissan надає змогу нашим клієнтам не тільки придбати нове авто у розстрочку, а оформити її на акційних умовах, - розповідає керівник бізнесу споживчого кредитування Черкаської філії ПриватБанку Володимир Ридван. - При авансі від 10% вартості строком на 5 років, відсоткова ставка буде складати всього 12.2% річних, а при авансі від 30% вартості - 0.01% на 1 рік. Такі умови співпраці допоможуть у здійсненні мрій багатьох черкащан про нове авто ”.

ниссан_2

Кредит на автомобілі в ПриватБанку оформляється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на прийняття рішення про надання розстрочки), мінімальний пакет документів для оформлення угоди (при авансі 25% і вище - лише підтвердження особи), оснащення авто системою моніторингу GPS, відсутність прихованих комісій тощо.

Ознайомитися більш детально з автомобілями Nissan можна на сайті автосалону nissan-auto.ck.ua, а подати заявку та отримати попереднє рішення по розстрочці можна за посиланням pb.ua/avto або завітавши у відділення ПриватБанку.

Про це пише прес-служба установи.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100