реклама

реклама

М’які меблі в інтер’єрі виконують не лише практичну функцію: вони можуть задавати загальний стиль дизайну і візуально змінювати параметри приміщення. Як влучно умеблювати кімнату і зекономити до 50% їхньої вартості? Про це знає український бренд Pufetto.com.ua!

70249-1

Головні прикмети

Найпопулярніші м’які меблі – це сучасні дивани, що являють собою острівець затишку і комфорту у вашому житлі. Як підібрати їх відповідно до помешкання і загального дизайну?

Існує кілька корисних порад:

- Стиль. Хочете отримати універсальний сучасний вигляд кімнати? Обирайте в Пуфетто однотонний диван з яскравою оббивкою. Меблі пастельних відтінків гармоніюють з інтер’єрами в стилях шеббі-шик та прованс. Монохромне забарвлення доречне у стилях гранж, лофт, еко, скандинавському.

- Простір і габарити. Визначтеся з вільним місцем, врахуйте простір для проходу, якщо диван трансформується – для розкладання. Довга модель без боковин біля стіни або компактна в центрі розширить приміщення, кутова модель в кутку економить простір, а в центрі – розділить помешкання на зони.

- Механізм трансформації. Наявність його робить меблі універсальними – вдень вони зручні для сидіння, вночі – для сну. Pufetto пропонує дивани з популярними механізмами євро книжка, седафлекс, пантограф, дельфін, гостьовий.

70249-2

Важливі нюанси

Часом одна деталь здатна порушити гармонію інтер’єру або навпаки – довершити стильне поєднання кольорів та форм. На які нюанси варто звертати увагу?

- Властивості оббивки. Маєте домашню тварину? Обирайте тканини-антикіготь, це може бути флок або велсофт. Для дитячих кімнат є шеніл, для всіх випадків придатні шкіра, екошкіра, жакард.

- Колір оббивки. Сірий диван створюватиме нейтральну затишну атмосферу. Коричневий добре виглядатиме з зеленим і оливковим. Універсальний бежевий і чорний кольори оббивки підходять для приміщень, де багато світла. Червоний є домінантним в обстановці і підкорює собі весь дизайн. Зелений та його відтінки «люблять» світлі нейтральні тони і дерево. Фіолетовий колір гармонує з сірим, білим, жовтим та ліловим. Синій диван - елемент морського стилю.

- Призначення. Для сну потрібні дивани з трансформацією, для офісу – прямі нерозкладні моделі стриманих кольорів, для кафе і готелів – максимально комфортні для відпочинку і спілкування.

Інтернет-магазин Пуфетто подбає про ваш інтер’єр і комфорт без значних витрат. Обирайте зручний і красивий диван, про найкращу ціну подбає інтернет-магазин Пуфетто. Тільки в ньому ви знайдете знижки на готові вироби до 50% і найшвидшу доставку до Черкас.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100