реклама

реклама

Серпень - нелегкий місяць. Усвідомлення кінця літа та початок зборів до школи не додає настрою нашому гаманцю. Та хто володіє інформацією - володіє світом! У серпні черкаські батьки можуть придбати форму, сорочки, взуття та канцтовари до школи за 500 грн.

20.09

Якщо такі шкільні закупівлі обходяться в середньому близько 5 тисяч гривень, то прагнення заощадити цілком доцільне. А заощадити, не приносячи в жертву якість, можливо з сервісом “Оплата частинами”, що дозволяє розбити основну суму покупки на декілька платежів, тим самим оберігаючи від значних одноразових витрат і "розрахункових” стресів.

Саме таким чином можливо придбати шкільну форму, сорочки, взуття та канцтовари за 500 грн на місяць вже зараз, а платити за них поступово, рівними частинами.

Перелік торговельних точок, де клієнт має можливість оплатити товар частинами, можна дізнатися за посиланням chast.pb.ua. Наразі таких торговельних точок в Черкасах понад 800, а загалом по черкаській області - понад 1500. Кожна з цих торговельних точок на касі та вхідній зоні має спеціальні розпізнавальні наліпки, що вказують на можливість сплати товару частинами.

Сервіс “Оплата частинами” працює в більшості великих українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Кредит оформляється автоматично безпосередньо біля каси, а договором стає чек з усіма необхідними реквізитами. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця буде безкоштовним.

Консультацію з питань сервісу “Оплата частинами” можна отримати у будь-якому з 70 відділень ПриватБанку Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100