реклама

реклама

ПриватБанк запровадив технологію, що дозволяє малому бізнесу та підприємцям самостійно підключатися до сервісу приймання платежів без терміналів ще у кінці 2017 року. Наразі зручність сервісу підтверджує власник черкаських кав’ярень “Black&White”, що запровадив кавові QR-розрахунки у власній мережі.

28.08

«Мені, як підприємцю, подобається сервіс, адже гроші відразу надходять на мій розрахунковий рахунок, тим самим спрощуючи роботу продавця, - розповідає власник мережі кав’ярень “Black&White”. -  Для покупця це прискорює процес покупки - він просто сканує смартфоном QR-код, таким чином здійснивши купівлю».

Як повідомили в банку, із сервісом «Платежі за QR-кодом» покупці можуть оплачувати товари або послуги через мобільний додаток Privat24, відсканувавши QR-код з рекламного плаката торгової точки.

«Найшвидший і найпростіший спосіб почати приймати безконтактні платежі не вимагає від підприємця або торгової точки жодних витрат, окрім друку плаката з власним платіжним QR-кодом, – говорить керівник напрямку еквайрингу Черкаської філії ПриватБанку Оксана Васильєва. – Якщо в покупця немає готівки, а мобільний телефон завжди із собою, то оплата за QR-кодом забере навіть менше часу, ніж розрахунки класичною банківською карткою».

Спеціальні плакати з QR-кодом торгової точки можна безкоштовно отримати на електронну пошту або скопіювати з додатка Privat24 після активації цієї послуги. Для підключення «Платежів за QR-кодом» потрібно просто перейти в меню «Приват24 для бізнесу» («Послуги» – «Приймання платежів» – «Платежі за QR-кодом»).

«Ресторани та кафе, що приймають оплату за QR-кодом, миттєво стають популярнішими. Це новий тренд на ринку автоматизації продажів, що стрімко підкорює світ. Закладам не потрібно купувати термінали, налаштовувати їх та обслуговувати, – продовжує Оксана Васильєва. – Цей швидкий і простий спосіб приймання безконтактних платежів є ідеальним для малого бізнесу, оскільки не вимагає від підприємця або торгової точки зайвих витрат».

Нагадаємо, масштабну кампанію з розширення в Україні інфраструктури безконтактних QR-платежів ПриватБанк запустив у червні цього року. Як заявив голова правління ПриватБанку Петр Крумханзл, активне розширення мережі QR-еквайрингу вже цього року дозволить QR-платежам стати в Україні не менш популярними, ніж у Китаї, а торгівля і малий бізнес отримають найдоступніший інструмент приймання безготівкових платежів.

За даними банку, сьогодні за допомогою QR-коду в 17 найбільших містах України реалізовано проекти оплати проїзду в міському транспорті та миттєвих комунальних платежів. У ПриватБанку впевнені, що до кінця року кожна восьма електронна транзакція клієнтів буде здійснюватися через сканування QR-коду. Детальніше про QR-платежі можна дізнатися тут: privatbank.ua

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100