реклама
Sucurity Police

реклама

10 вересня група студентів Черкаського державного бізнес-коледжу – майбутні фахівці з підприємництва та маркетингу – розпочала навчання в Інституті менеджменту інформаційних систем (м. Рига, Латвія) за програмою міжнародної академічної мобільності Еразмус+, яка підтримує проекти навчання, практики, викладання, підвищення кваліфікації тощо у Європі.

- Наш коледж є лідером програми академічної мобільності за кількістю студентів та викладачів, які отримали гранти для навчання та стажування у Європі, - констатує директор бізнес-коледжу Олег Куклін. – Ми беремо участь у програмі Еразмус+ протягом останніх 2 років. За цей час семеро студентів ЧДБК навчалися в Інституті менеджменту інформаційних систем (м. Рига, Латвія) протягом одного семестру, сорок сім студентів пройшли тижневе стажування, а також четверо викладачів прочитали свої курси лекцій та взяли участь у Міжнародній науковій конференції «Інформаційні технології та менеджмент». У першому семестрі 2018 – 2019 навчального року у програмі візьмуть участь ще дві студентки та двоє викладачів коледжу. Сьогодні можна констатувати, що проект співпраці з нашими європейськими партнерами буде продовжено, тож у другому семестрі у програмі обміну зможуть взяти участь ще шестеро студентів та четверо викладачів ЧДБК, додатково двадцять п’ять студентів пройдуть тижневу практику.

Крім доступу до європейської освіти, учасники програми отримують стипендії, розмір яких становить 750 євро на місяць для студентів та 1115 євро на тижденьдля викладачів.

Участь студентів та викладачів у подібних програмах обміну значно сприяє впровадженню цінностей європейської освіти і культури у діяльність Черкаського державного бізнес-коледжу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #1 Гроші 11.09.2018 19:47
Жоден заклад в Черкасах не надає таких можливостей, як ЧДБК. Хоч і коледж, а обійшов усіх своїх конкурентів. Банківський зовсім занепав, а Європейському сутужно без держзамовлення.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100