реклама

реклама

Група киян вирішила незвично привітати жителів Черкас із Днем міста. У неділю на бульварі Шевченка вони навчали всіх охочих енергетичних вправ Фалунь Дафа, які мають оздоровчий ефект.

За словами однієї з учасниць заходу, Олени, яка займається Фалунь Дафа понад 15 років, ця практика має неабиякий ефект як для фізичного, так і душевного здоров’я людини. Адже в її основі виконання нескладних енергетичних вправта поліпшення характеру згідно з принципом «Істина-Доброта-Терпіння».

1

«Завдяки цій практиці я дуже швидко позбулася деяких хронічних захворювань. Я почала по-справжньому працювати над собою та змінювати себе. Я стала більш спокійною, намагаюся в першу чергудумати про інших. Зниклороздратування та образи. Життя стало легшим і спокійнішим», ― каже Олена. – «Я сама народилася та виросла в Черкасах, і зараз хочеться поділитися цими простими принципами з кожним, адже бути чесним, з добротою та терпінням ставитися до інших – нескладно. А головне, цим ти приносиш користь впершу чергу собі».

Практику Фалунь Дафа (інша назва Фалуньгун) було відкрито громадськості 1992 року в Китаї. Нині ж нею займаються і в багатьох інших країнах, зокрема в Україні. Численні нагороди та медичні дослідження свідчать про позитивний ефект цієї системи. А її засновника, майстра Лі Хунчжи, двічі висували на здобуття Нобелівської премії миру. Він також отримав премію Сахарова за свободу думки та багато інших нагород.

Багато жителів Черкас зацікавилося цією практикою. Один з перехожих зазначив, що бачив схожу акцію в Женеві. Інший сказав, що займався різноманітними практиками і відчуває надзвичайно добру енергетику від вправ Фалунь Дафа.

Деякі мешканці міста захотіли відвідати заняття з Фалунь Дафа. Гарна новина полягає в тому, що кожен охочий може навчитися, просто переглянувши відеоінструкцію на сайті falundafa.org. Там само розміщено й головну книгу цієї практики «Чжуань Фалунь», де викладено основи самовдосконалення, розказано про взаємозв’язок між хворобами та вчинками людини, пояснено, чому важливо й корисно бути доброю людиною.

Однак, попри велику світову підтримку, у Китаї Фалунь Дафа зазнає жорстоких переслідувань панівної комуністичної партії. 1999 року тогочасний генсек компартії одноосібно вирішив розпочати репресії проти Фалуньгун, оскільки кількість людей, які ним займалися, значно перевищила кількість членів компартії.

БагатожителівЧеркас засудили реперсії. Літнє подружжя порівняло їх із радянськими переслідуваннями, коли руйнували церкви та знищували віруючих.

Убивства та репресії, спрямовані проти послідовників Фалуньгун у КНР, засудили уряди багатьох країн. І нині в усьому світі люди вільно практикують цей метод, здобуваючи неабияку користь для тіла й душі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100