реклама

реклама

Черкаські пенсіонери з 07.09.2018 до 31.10.2018 мають змогу отримати додаткові кошти у розмірі 100 гривень за акцією ПриватБанку “Плюс 100 грн до пенсії!”.

20.09_1

За умовами акції необхідно здійснити не менш ніж 3 оплати будь-яких товарів пенсійною карткою Masterсard на суму від 50 грн (кожна) та гарантовано отримати 100 грн на основний рахунок картки.

Учасником акції можуть бути всі власники пенсійних карток Mastercard ПриватБанку, яким на момент участі в Акції виповнилося 18 років.

“Щороку ПриватБанк проводить різноманітні акції для наших клієнтів, - розповідає керівник напрямку просування соціальних програм Черкаської філії ПриватБанку Оксана Крамаренко. -  Цієї осені ми вирішили провести акцію «Плюс 100 грн до пенсії». Щоб взяти участь в акції, необхідно заповнити реєстраційну форму Учасника акції за посиланням та здійснити не менш ніж 3 оплати будь-яких товарів карткою Mastercard на суму від 50 грн”.

Зарахування відбудеться не пізніше 20 листопада 2018 року.

Зверніть увагу! Загальна сума повернень грошових коштів одному учаснику акції – не більше ніж 100 грн за весь період акції.  Часова різниця між оплатами має бути не менше ніж одна доба.

У Черкаській філії ПриватБанку розповідають, що нині в області обслуговують 148 тисяч пенсіонерів. Це більше ніж 60% від клієнтів, які обслуговуються банками області.

Довідка: ПриватБанк обслуговує пенсіонерів із 2000 року та завжди залишається лідером серед банків за кількістю клієнтів - пенсіонерів. Згідно з даними Пенсійного фонду України, кожному четвертому пенсіонеру держава перераховує кошти за допомогою пенсійної картки ПриватБанку. Загальна кількість пенсіонерів в Черкаській області становить близько  410 тисяч.

Про це інформує прес-служба компанії

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 Л 21.09.2018 10:42
Мінуси :
- не кожен пенсіонер зможе виконати умови, бо не прочитає усі правила
- дехто не зрозуміє або не зможе "зарєєструватись за посиланням"
- люди з обмеженими фізичними можливостями, які не можуть вийти в магазин і проводять оплату дома через Приват 24 - вичеркуються одразу
- умова, що між трьома оплатами не меньш ніж 50 грн повинно пройти більше доби- можливо теж когось відсіє
- 3.7. "...отриманий Подарунок є доходом який може враховуватись при призначенні житлової субсидії.
3.8. Організатор не несе відповідальніст ь за негативні наслідки до яких призвело отримання Подарунку Учасником акції не виключаючи тих, що пов'язані із призначення, виплатою соціальної допомоги, субсидії та інш."
- "Правила можуть бути змінені та/або доповнені Організатором Акції протягом усього Періоду Акції. Організатор не несе відповідальност і у випадку, якщо Учасники Акції не будуть ознайомлені з такими змінами."

Бідні пенсіонери...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Марцепупа 20.09.2018 21:53
Да"уя...
По пляшці самої дешевої горілки зможуть купити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100