реклама

реклама

1-2 листопада 2018 року в Черкасах в рамках програми Culture Bridges відбудеться освітній тренінг для культурних менеджерок та менеджерів міста.

Тренінг для менеджерів культури_Culture Bridges_Черкаси_1-2 листопада

Це можливість отримати навички та знання зі стратегічного планування, керування проектним циклом, розвитку аудиторії та комунікації в сфері культурних проектів. Деякі учасники та учасниці зможуть отримати фінансування для реалізації своєї ідеї. Розробку та супровід програми тренінгів здійснює громадська організація "Інша Освіта" за участю локальних та національних культурних експерток та практиків.

Culture Bridges спільно з громадською організацією "Інша Освіта" розпочала набір на участь у тренінгах для культурних менеджерів/ок в п’яти містах України: в Івано-Франківську, Хмельницькому, Ужгороді, Рівному та Черкасах. Перевагу матимуть апліканти та аплікантки з актуальним практичним досвідом в сфері менеджменту культурних ініціатив та проектів. При відборі більше враховуватиметься мотивація навчатися та розуміння, де саме в майбутньому будуть використані отримані навички та знання, ніж тривалість роботи та масштаб діяльності.

До участі запрошуються учасниці та учасники з Черкас, а також області. Організаційна команда забезпечує програму, матеріали, харчування під час заходу. Учасникам та учасницям з інших міст/селищ області будуть компенсовані транспортні витрати та організоване проживання. Щоб взяти участь у тренінгу потрібно до 25 вересня заповнити заявку за посиланням. Результати відбору будуть відомі до 10 жовтня.

Заявка: https://www.surveymonkey.co.uk/r/cultural-management

Слідкуйте за нашими новинами на сторінках:

https://www.facebook.com/culturebridges.ua

https://www.facebook.com/inshaosvita

Довідка:

Culture Bridges – програма розвитку українського культурного сектору, яка має на меті налагодження ефективних зв'язків між митцями, культурними операторами та інституціями в Україні і ЄС. Програма стартувала у листопаді 2017 року та триватиме до жовтня 2020 року.

Сulture Bridges фінансується Європейським Союзом в межах впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, здійснюється Британською Радою в Україні у партнерстві з EUNIC — Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.

Організатори:

Команда програми Culture Bridges: http://culturebridges.eu/

Команда громадської організації “Інша Освіта”: http://insha-osvita.org/

Локальна координаторка в Черкасах – Ґандзя Мигаль

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду , 097 952 79 65.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100