реклама

реклама

Всі власники автомобілів в Україні зобов'язані страхувати свій транспорт, адже відсутність так званої "автоцивілки" може призвести до штрафу у 850 грн.

01.10_2 За словами керівника напряму небанківських продуктів ПриватБанку Олексія Турівного, найпопулярніші страхові продукти сьогодні стають повністю цифровими, а більш зручного способу покупки цифрових товарів, ніж Приват24, ще не придумали. "За перші 10 днів продажів оформлено 282 е-поліса ОСАГО.

“Вже 5% проданих нами полісів ОСАГО - електронні (кожен 20-й клієнт), - розповідає керівник напрямку платежів та переказів Черкаського ГРУ Володимир Добровольський. -  Ми зробили боти в Telegram і Viber з перевіркою дійсності поліса. Оформлення таке ж, як завжди, тільки друкувати на бланку суворої звітності або замовляти і чекати доставку більше не потрібно. Плюс ми надали клієнтам можливість купити поліс в “Оплату частинами” (розстрочка до 4 платежів)”.

Щоб оформити поліс, потрібно в Приват24 зайти в меню “Страхування”, ввести дані автомобіля (або поставити галочку на вже збережений номер авто) і оплатити поліс картою.

"Власникам цифрового поліса не потрібно нічого пред'являти поліції, для перевірки поліса досить реєстраційного номера автомобіля, - повідомляє Володимир Добровольський. - Банк також відправить електронну копію поліса користувачеві на пошту, її також можна завантажити з Приват24”.

За словами банкірів поліс ОСАГО можна оформити як у відділенні ПриватБанку, так і у Інтернет-Банку Приват24. Більш того, у клієнтів банку є можливість оформити доставку полісу додому.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100