реклама

реклама

З метою обговорення перспективних шляхів співпраці обласної служби зайнятості з підприємствами харчової промисловості, зокрема асоціації «УКРКОНДПРОМ», днями відбулася робоча зустріч директорів Черкаського обласного та Черкаського міського центрів зайнятості Григорія Дендемарченка та Оксани Щербак з генеральним директором ТОВ «Світ ласощів» Ігорем Магдалюком.

ТОВ «Світ ласощів» входить до групи компаній «Петрус-Кондитер»  і є однєю з найбільших кондитерських фабрик Черкащини, яка займається випуском та реалізацією різноманітної солодкої продукції – печива, кексів, бісквітів, цукерок, вафель, вафельних тортів, рулетів. Компанія виробляє та продає солодощі під ТМ «Домашнє Свято» та ТМ «Перепілка». Найближчим часом на підприємстві відкриється нова лінія по виробництву снеків, тому є необхідність у забезпеченні виробничого процесу персоналом. ТМ «Домашнє Свято» входить у ТОП-10 з 550-ти національних брендів борошняних солодощів.

Світ ласощів

За 18 років тісної співпраці служби зайнятості з ТОВ «Світ ласощів» укомплектовано понад 800 вакансій. На сьогодні на підприємстві працює 454 особи, є потреба в укомплектуванні кадрів на посади: начальник зміни, приймальник-здавальник харчової продукції (хлібопекарне та кондитерське виробництва), машиніст тістомісильних машин, оформлювач готової продукції, вафельник (кондитерське виробництво), прибиральник виробничих приміщень, укладальник-пакувальник, оператор лінії у виробництві харчової продукції, приймальник-здавальник харчової продукції (хлібопекарне та кондитерське виробництва), укладальник-пакувальник та пекар.

«З метою укомплектування актуальних вакансій  на підприємстві з початку 2018 року обласною службою зайнятості проведено 10 днів відкритих дверей на виробництві та 10 презентацій роботодавця за участю безробітних громадян. Завдяки таким заходам 47 колишніх безробітних знайшли роботу за заявленими вакансіями. Для проведення робіт тимчасового характеру на підприємство залучено 15 осіб», - відмітив під час розмови директор обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко.

Окрему увагу він зосередив на впровадженні нових підходів у роботі служби зайнятості, зокрема, використання відеорезюме та он-лайн співбесід з роботодавцями. Також Григорій Дендемарченко відзначив, що відбір претендентів на вакантні посади буде здійснюватися із застосуванням рекрутингових підходів шляхом комплексу дій, спрямованих на пошук та ретельний відбір персоналу, встановлення його професійної та психологічної відповідності вимогам роботодавця та посаді.

Водночас генеральний директор ТОВ «Світ ласощів» Ігор Магдалюк відзначив, що підприємство на цей час впевнено рухається на шляху розвитку виробництва та зосередилось на ключових напрямках успіху – інновації смаків, маркетингу, продажах та розвитку виробничого потенціалу. «Виробничі потужності бісквітної фабрики складають більше 4 000 тонн на місяць продукції. Основний портфель солодощів налічує понад 150 найменувань в семи категоріях борошняних солодощів: вафлі вагові та фасовані, печиво вагове та фасоване, здобні кекси, бісквітні тістечка та рулети, шоколадно-вафельні торти та цукерки. Солодощі фабрики представлені у понад 30 000 торговельних точках по всій Україні. Експорт продукції ТМ «Домашнє Свято» і ТМ «Перепілка» здійснюється до 20 країн світу», - наголосив керівник кондитерської фабрики. За його словами на підприємстві існує багато проблемних питань, які потребують нагального вирішення, та одним із найголовніших - є нестача людських ресурсів. Під час ділової розмови роботодавець ознайомив з діяльністю підприємства, детально зупинився на питаннях щодо умов праці та обсягах робіт. Водночас він повідомив, що для працівників передбачено соціальний пакет.

Директор Черкаського міського центру зайнятості Оксана Щербак у ході розмови повідомила, що задля залучення на ТОВ «Світ ласощів» потенційних кадрів фахівцями центру зайнятості проводиться активна інформаційно-роз’яснювальна робота. Нещодавно відбулося ряд робочих зустрічей директора міського центру зайнятості з керівником підприємства та начальником відділу кадрів. На 25 жовтня цього року роботодавця запрошено взяти участь у ярмарку вакансій, який буде проходити у торгівельно-розважальному центрі «Любава» для безробітних громадян.

Також в ході двостороннього діалогу між сторонами було обговорено перспективи розвитку підприємства, питання попиту і пропозиції робочої сили на ринку праці.

Служба зайнятості й надалі докладатиме максимум зусиль для продовження співпраці та вирішення кадрових потреб роботодавця.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100