реклама

реклама

Передсвяткова пора - шанс підприємця. Головна складова успішного підприємця - наявність та різноманітність товару для продажу. Не важливо, чим ви торгуєте - продуктами, побутовою технікою, косметикою, сувенірами чи одягом. Настає час пошуку святкових подарунків, тож підприємцеві час потурбуватися про поповнення рядів власного товару.

22.10

Як показує практика, своєї вищої точки попит сягає ще задовго до настання самих святкових дат, оскільки багато хто заздалегідь купує подарунки для своїх рідних. Головне тут - фінансова підтримка та своєчасна закупівля товару, що є запорукою передсвяткових продажів. Де ж  шукати фінансової підтримки на вигідних умовах?

“Звісно у нас! Завдяки сервісам мікрокредитування ми фінансуємо по 4-5 підприємців щоденно, - розповідає Олена Єрмоліна, керівник напрямку активних операцій клієнтів МСБ Черкаського ГРУ ПриватБанку. - У квітні ПриватБанк запровадив нову технологію швидкого кредитування для приватних підприємців, що дає можливість малому бізнесу використовувати позикові гроші в сумі до 100 тис. грн з пільговим періодом до 55 днів. Після закінчення пільгового періоду процентна ставка за “Підприємницькими” лімітами становитиме 2,5% на місяць. Цікаво, що кредитний ліміт “Підприємницький” не вимагає обов’язкового погашення ліміту протягом 30 днів, як класичний ліміт на рахунок. Згідно з умовами програми кредитування повністю погашати заборгованість доведеться в строк 365 днів з моменту її виникнення.”

Наразі можливістю “фінансової подушки” мають можливість скористатися більше 2600 підприємців Черкащини”. За перші два місяці роботи пільгової програми, українські підприємці отримали понад 350 млн грн кредитних лімітів для малого бізнесу.

Нагадаємо, що цього року 900 черкаських підприємців вже отримали кошти на фінансування  розвитку власного бізнесу, що працює в рамках загальнонаціональної програми розвитку малого бізнесу “Країна Успішного Бізнесу”, ініційованої ПриватБанком.

Тож є ефективні способи заробити саме в цей святковий період. Не потрібно вигадувати щось нове. Використовуйте те, що ви добре вмієте робити.

Підключитися до нової послуги “Кредитний ліміт “Підприємницький” можна в “Приват24 для бізнесу” (меню “Кредити” –> “Кредитний ліміт”). Детальніше – pb.ua/kl

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100