реклама

реклама

До кінця жовтня банкіри ПриватБанку з нетерпінням чекатимуть на підприємця, що стане п’ятитисячним клієнтом з еквайрингу. Саме цей бізнесмен отримає подарунок від банкірів - безкоштовне річне обслуговування з еквайрингу.

25.10

“Кількість бізнес-користувачів еквайрингу в Черкаському регіоні продовжує зростати, - говорить керівник напрямку “Еквайринг” Черкаської філії ПриватБанку, Васильєва Оксана. - Це пов’язано із збільшенням кількості власників пластикових карток, які активно користуються ними для безготівкових розрахунків у торгових точках. Більш того, еквайринг - це збільшення обороту та підйом середнього чеку на 28,6% та значне скорочення витрат на інкасацію або здавання виручки”.

POS-термінали ПриватБанку приймають до оплати всі типи карток платіжних систем Mastercard, Visa та “Простір” та підтримують технологію безконтактної оплати. Банкіри проводять безкоштовне навчання для персоналу підприємця, надають витратні матеріали для POS-терміналів та цілодобово консультують персонал у ході роботи. Підприємець може отримувати загальні, бухгалтерські та аналітичні виписки з еквайрингу в електронному вигляді через систему Приват24.

“Підприємці активно користуються функцією “Мультимерчант”, за допомогою якої через один POS-термінал можуть приймати оплату декілька підприємців, - продовжує Васильєва Оксана. -  Під час проведення операції достатньо вибрати підприємство, за яким хочете здійснити оплату. Це дозволить бізнесмену розділити фінансові потоки за різними товарами або послугами одного торгового підприємства”.

Із більш ніж 145-тисячної всеукраїнської мережі  POS-терміналів ПриватБанку 4353 термінали працюють саме на Черкащині. Щодня процесинг банку опрацьовує в середньому 73 млн транзакцій.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100