реклама

реклама

Листопад для Черкаської обласної організації Аграрної партії України розпочався зі свята.  80 черкащан отримали партійні квитки й стали повноправними членами АПУ.  Серед них такі відомі особистості як Заслужений працівник культури України Олександр Деньга, директор Другого Черкаського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Олег Роскопін, підприємець, кандидат економічних наук Юрій Черник, композитор, поет-пісняр Іван Іщенко, весь колектив Народного ансамблю української пісні "Жайвір".

IMG_9617

- Якщо ви поповнили лави Аграрної партії в такий непростий час, значить ви, дійсно, вірите в її ідеологію й потенціал,- вітаючи своїх однопартійців, сказав Голова Черкаської обласної організації АПУ Віктор Полозов. - Будемо міняти країну разом!

IMG_9573

- Я прийшов до організації за Інною Лукֹ’янець, - зізнавсяя  Олег Раскопін. - Знаю її давно, як чесну й порядну людину і мені стало цікаво, чому вона обрала саме Аграрну партію. Познайомившись із Віктором Полозовим, зрозумів, що це політсила не тільки аграріїв, а й медиків, освітян, всіх тих, хто хоче, щоб їхні діти й онуки жили щасливо. Врешті-решт всі ми родом із села й усіх нас годує земля.

IMG_9620

- Той, хто говорить, що існує поза політикою, насправді,  знаходиться поза медициною, поза освітою, поза мізерними пенсіями своїх батьків, а значить байдужий до того, що відбувається в нашій державі. Тож позиція "поза" є хибною, підкреслила голова Черкаської міської організації АПУ Інна Лук’янець. - Якщо ми хочемо жити в щасливій, заможній і мирній Україні, то повинні щось робити для цього.

IMG_9588

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #4 СОЛДАТ 06.11.2018 10:14
Цитую Абрек:
Перереєстрували ся після розколу і залишилося всього 80... :sad:

Схоже на "Союз меча і орала"...картина маслом ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Абрек 05.11.2018 21:12
Перереєстрували ся після розколу і залишилося всього 80... :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Хамелеони в тренді? 05.11.2018 20:50
Як на мене, лікар, який вдарився у політику - вже не зовсім лікар. Приклад - люба Майборода, яка вже забула, куди стетоскоп вставлять перед тим, як до пацієнта підійти.
А тепер ще й "директор центру первинної медико-санітарної допомоги" Роскопін демонструє чудеса........гнучкості.
Перебування у партії Вільних демократів Одарича-Бродського не завадило йому станцювати перед "батьківщинівцем " Бондаренком так, щоб стати тим самим директором. А тепер, повіривши в геній свіжоспеченої партійної діячки Кукуленко, подався у "аграрії"? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Реаліст 05.11.2018 15:54
Санітар, композитор, поет-пісняр і весь колектив Народного ансамблю української пісні "Жайвір" - і жодного АГРАРІЯ не додалося в "Аграрній" партії - точніше, в одному з відгалужень цієї "партії". :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100