реклама

реклама

За 10 місяців 2018 року 90 автівок знайшли нових власників завдяки програмі автокредитування ПриватБанку. “Авто в розстрочку” – це можливість користуватися автомобілем уже сьогодні, при цьому виплачуючи вартість автомобіля щомісячно частинами.

13.11

14 мільйонів гривень витратили черкащани на купівлю кредитних автівок, серед яких виявився навіть PORSCHE. Найпопулярнішою маркою кредитного авто несподівано виявився MERCEDES. Слідом за популярністю запитів на “Авто в розстрочку” йдуть SKODA, DAEWOO, HYUNDAI, NISSAN.

“Для купівлі автомобіля досить обрати модель у дилера аба фізичної особи та внести аванс, - розповів  керівник Бізнесу споживчого кредитування Черкаського ГРУ ПриватБанку Володимир Ридван. - Рештою питань щодо купівлі та оформлення автомобіля займається банк. Програма передбачає кредитування автомобілів на термін до 7 років. Максимальна сума кредиту - 1 500 000 гривень. Мінімальний початковий внесок - 10 %. Якщо ж клієнт сплачує перший внесок у розмірі від 25%, то довідка про доходи не потрібна”.

ПриватБанк спільно з автосалонами пропонують особливі відсоткові ставки - від 0,01% до 13,2 % річних, залежно від терміну кредиту та розміру першого внеску. Важливо, що відсоткова ставка фіксована на увесь період кредиту.

Основною перевагою співпраці з ПриватБанком є можливість придбати нові автомобілі на акційних умовах. Завдяки партнерським угодам між ПриватБанком та автосалонами клієнти фінустанови мають змогу придбати авто в кредит із мінімальними відсотками. Toyota, Nissan, Citroen, Peugeot, Renault, Mazda, Suzuki та інші – відтепер навіть найвибагливіші клієнти ПриватБанку можуть обрати новеньке авто на акційних умовах від 0,01% річних. Число партнерів банку постійно розширюється, завдяки чому щомісяця збільшується модельний ряд автомобілів, що можна придбати за привабливими відсотками.

Кредит на автомобілі в ПриватБанку оформляється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на прийняття рішення про надання розстрочки), мінімальний пакет документів для оформлення угоди (при авансі 25% і вище - лише підтвердження особи), оснащення авто системою моніторингу GPS, відсутність прихованих комісій тощо.

Ознайомитися більш детально з акційними умовами, подати заявку та отримати попереднє рішення по розстрочці можна за посиланням pb.ua/avto, завітавши у відділення ПриватБанку або зателефонувавши за номерами телефонів: +380674704378 та +380639008763

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 язон 13.11.2018 15:16
После кризиса 2008 г. выросло новое поколение лохов...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100