реклама

реклама

Черкаський патрульний, узявши участь в акції “Back to school з Mastercard та ПриватБанком”, став власником сучасного ноутбука.

Нагадаємо, з 15 серпня по 30 вересня цього року проводилась акція “Back to school з Mastercard та ПриватБанком”. Учасникам потрібно було лише зареєструватись на сайті та оплачувати покупки карткою ПриватБанку і міжнародної платіжної системи Masterсard. Участь в акції взяли понад 11 500 клієнтів ПриватБанку.

14.11

“Я зареєструвався в акції і геть забув, - розповідає пан Олег Зозуля. - Телефонний дзвінок з ПриватБанку я сприйняв як невдалий жарт. Аж поки не перевірив цю інформацію на гарячій лінії Приватбанку. Але й тоді, чесно кажучи, не дуже вірилося. Та й зараз не віриться, хоча вже тримаю на руках і ноутбук, і документи на нього. Дуже приємно отримати такий подарунок, адже щось вартісне виграв вперше у житті”.

Визначення переможців акції відбувалося у два етапи - обирались окремо переможці серпня та вересня. Крім головного призу - сотні ноутбуків - учасники мали змогу виграти ще й 500 сертифікатів на суму 500 гривень у мережу спеціалізованих канцелярських магазинів AKVAREL.

Переможцями першого етапу на Черкащині виявилося 7 жінок, 6 з яких отримали подарункові сертифікати магазинів AKVAREL на суму 500 гривень, а молода мама-підприємець - ноутбук.

“Це взагалі якесь диво, бо напередодні зламався мій ноутбук і я практично “заламувала руки” від необхідності купівлі нового. Я працюю в сфері ІТ і без ноутбуку, як “без рук”, адже планую стати підприємцем.  А тут така вдача! Дуже доречний подарунок! Дякую! - ділилася своїми враженнями переможниця першого етапу акції Наталія Розумна.

Ми вітаємо переможців та запрошуємо усіх долучатись до наших акцій. Ознайомитись з усіма банківськими акціями можна на сайті “Усі акції ПриватБанку”.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100