реклама

реклама

Компанія МакДональдз завершила реконструкцію у ресторані МакДональдз у Черкасах за адресою: вул. Смілянська, 31. Відтепер заклад працює у новому форматі та пропонує відвідувачам досвід майбутнього.

3-710x434

Це вже другий МакДональдз у місті нового формату, пише «ВиЧЕрпно».

Нагадаємо, у травні 2018 року був відкритий ресторан мережі у ТРЦ «Любава» за адресою: бульв. Шевченка, 208/1, який з першого ж дня пропонує відвідувачам новий підхід до обслуговування.

2

У ресторані тепер встановлені термінали самообслуговування, завдяки яким можна оглянути всі страви з меню у електронному форматі та здійснити замовлення. За допомогою терміналів відвідувачі також можуть додати чи забрати інгредієнти в бургерах на свій смак.

11

Гостям пропонується обслуговування за столиками. Це революція в МакДональдз, оскільки МакДональдз завжди був закладом самообслуговування. У МакДональдз з досвідом майбутнього відвідувач замовляє страви на касі чи терміналі, а потім чекає на замовлення за столиком. Співробітник ідентифікує відвідувача та приносить страви.

Прилавок розділений на дві частини – для здійснення замовлення та для оплати, щоб відвідувачі не заважали один одному.

А Експерт з гостинності (нова позиція у МакДональдз) приділяє гостям максимум уваги та оперативно реагує на їхні потреби.

Також оновлені форма співробітників та дизайн меню.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 правда 23.11.2018 14:33
ще є в любаві 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #2 Здивували прямо! 23.11.2018 14:29
На Смілянський, кажете? :P
А що, в Черкасах ще десь був Макдональдз?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100