реклама

реклама

За повідомленням Черкаського обласного центру з гідрометеорології, внаслідок впливу атмосферних фронтів південного циклону, на Черкащині 1 грудня очікується ускладнення погодних умов: помірний сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 6-12 см), на дорогах ожеледиця. Температура вночі -5..-10 С, вдень -2..-7 С.

47323691_310962956173113_5598927454489018368_n

Такі погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту (рівень загрози для автотранспорту 2 (жовтий), також ускладнить роботу енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства.

Зважаючи на ускладнення погодних умов, Служба автомобільних доріг у Черкаській області закликає водіїв без нагальної проблеми утриматися від поїздок на час негоди для надання можливості роботи снігоприбиральної техніки та не створювати заторів на автодорогах.

Водії, будьте обережними!

У разі необхідності поїздок, Служба автодоріг області закликає водіїв перенести подорож на світлу пору доби, бути уважними та обережними за кермом, рухаючись автодорогами за таких погодних умов, обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами. А також враховувати особливості та стан транспортного засобу і дорожнього покриття, уникати будь-яких ризикованих маневрів.

Під час роботи снігоприбиральної техніки, водії автомобілів мають забезпечити безперешкодний рух спецтехніки та не створювати заторів.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100