реклама

реклама

Фракція Партії вільних демократів у Черкаській міській раді вимагає проведення бюджетних слухань по формуванню бюджету на 2019 рік за участі керівників департаментів, депутатів, громадськості і журналістів.

- Уже початок грудня. Ми бачимо лише презентацію головного фінансового документу від департаменту фінансів на сайті міської ради. У міській раді розповідають, що бюджет уже розписаний, чекають моменту, як його винести на виконком. Для галочки проведуть слухання і на тому все. Ми вимагаємо провести громадське обговорення бюджету Черкас. Він має стати дійсно народним, а не чиновницьким,  - зазначив Олександр Згіблов.

index

За словами депутата, раніше обговорення бюджету і Програми соціально-економічного розвитку розпочиналося ще у вересні і тривало майже два тижні. Детально обговорювали кожен департамент, шукали шляхи оптимізації неефективних витрат, подавали пропозиції. Від громадськості тоді надходило до 300 пропозицій, які потім вивчалися на бюджетній комісії.

- Треба припинити практику кулуарних, підкилимних формувань бюджету. Жителі Черкас мають знати скільки коштів виділяється на медицину і освіту, скільки мільйонів цього року мер закладає на свій піар і програму святкування, яка сума закладена на зарплати і премії для чиновників -  розповів Олександр Згіблов.

Він пообіцяв, що згодом оприлюднить всі «приховані неефективні витрати» в проекті бюджету на 2019 рік, інформують в прес-службі ПВД

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Гроші 04.12.2018 17:33
Шукали шляхи оптимізації неефективних витрат. Знайшли премії та надбавки у 400%. Оптимізували до 500%. Склали ухвалу :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Надія. 04.12.2018 15:05
Так Залізяка , враховуючи побажання своїх недолугих замів, уже все розписав. А в Каневі і затвердить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100