реклама

реклама

Подарувати святковий настрій малечі, яка буде змушена провести новорічну ніч у лікарнях, вирішили у Всеукраїнському благодійному фонді ПриватБанку. Дід Мороз із подарунками завітає до понад 3000 тяжкохворих дітей України. Крім того, благодійники вирішили відзначити день святого Миколая передачею обласним дитячим лікарням нового обладнання.

Насос

– Новий рік у лікувальних закладах відзначатимуть тисячі тяжкохворих дітей, а також дітлахів із віддалених куточків нашої країни і вихованці дитячих будинків, – розповів заступник директора Черкаської філії ПриватБанку Ярослав Батієвич. – Уранці 1 січня «Звичайне диво» трапиться в кожній обласній дитячій лікарні України: ми разом із нашими друзями – компанією Mastercard і, ясна річ, із Дідом Морозом завітаємо, щоб привітати маленьких пацієнтів зі святами.

Ярослав Батієвич подякував усім 50 з лишком тисячам клієнтів та працівників ПриватБанку, які долучилися до благодійної акції «Звичайне диво».

– Кожен із них – чарівник, що підтримує дитячу віру в казкові дива, – додав він.

Крім того, напередодні дня святого Миколая благодійники передали обласним дитячим лікарням України медичне обладнання нам майже 2,6 млн грн. Черкаська обласна дитяча лікарня отримала пульсоксиметр Rad 8 виробництва США і шприцевий інфузійний насос SEP-21S plus виробництва ЄС.

– Ця апаратура – надзвичайно цінна, особливо для допомоги дітям, які перебувають у тяжкому стані, – розповів завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії Черкаської обласної дитячої лікарні Віктор Жила. – Пульсоксиметр вимірює пульс і насиченість крові дитини киснем. Це дозволяє лікареві встановлювати, коли дитину варто підключати до апарату штучної вентиляції легень, а коли вона може дихати самостійно. А шприцевий насос дає змогу вводити до крові пацієнтів надчіткі дози медичних препаратів. Литовське обладнання на два шприци дозволяє одночасно вводити два різні препарати.

Жила

За словами головного лікаря Черкаської обласної дитячої лікарні Миколи Кондрацького, ПриватБанк уже не один рік допомагає цьому закладові в придбанні необхідної апаратури.

– Це – те устаткування, яке допомагає відслідковувати зміни в стані здоров’я маленьких пацієнтів, особливо тих, які перебувають у реанімації. Наша лікарня в цілому забезпечена обладнанням, але вона працює в цілодобовому ритмі, тож апаратура через велике навантаження періодично виходить із ладу. Отже, її необхідно постійно оновлювати, – додав Микола Іванович.

Як розповіли у ПриватБанку, долучитися до акції «Звичайне диво» й почати новий рік із добрих справ може кожен клієнт цієї фінансової установи. Все, що потрібно, – зареєструватися на сайті та розраховуватися карткою в магазинах, кафе та інших закладах. Після кожної купівлі з картки буде списуватися по одній додатковій гривні на благодійність. Після завершення акції всі благодійники отримають звіт про витрату коштів. Благодійна акція «Звичайне диво» діє до 31 грудня.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100