реклама

реклама

Наприкінці грудня студенти групи НП-65 факультету гуманітарних технологій спеціальності «Германські мови та літератури: переклад включно» відвідали Черкаську міську спеціалізовану  школу № 27 І-ІІІ ступенів імені М.К. Путейка.

У межах загальноуніверситетського проекту «Урок ЧДТУ в школі»  к.пед.наук, ст. викладач Діана Запорожець зі студентами третього курсу провели інтерактивне мультимедійне  заняття в 11-А та 11-Б класах.

3bcb2ec727d3f83228a67c87ef49c4dd_XL

Під час зустрічі із школярами студенти Черкаського державного технологічного університету Вікторія Сибій, Андрій Фертюк та Юлія Мальцева, які, в межах співпраці університету з зарубіжними роботодавцями, працювали в Німеччині  протягом трьох місяців, розповіли старшокласникам про особливості працевлаштування в Німеччині, поділившись власним досвідом.

Про це інформують в ЧДТУ

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Роман 04.01.2019 16:37
Новина, як на мене, дуже неоднозначна. По-перше, який може бути "загальноуніверс итетський проект «Урок ЧДТУ в школі»", якщо за даними Міністерства освіти і науки ЧДТУ не має ліцензії на підготовку вчителів для середньої освіти? Чи в ЧДТУ вважають, що уроки в школі може проводити будь-хто без відповідної підготовки? По-друге, спеціальності «Германські мови та літератури: переклад включно» не існує в переліку Міністерства освіти і науки. Є СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ з такою назвою у межах спеціальності "ФІЛОЛОГІЯ". По-третє, як видно з фото тут і на сайті ЧДТУ, заняття не було ні "інтерактивним", ні "мультимедійним". Можу лише поспівчувати учням і вчителю, у яких тупо забрали час уроку для реклами ЧДТУ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100