реклама

реклама

22 січня, у День Соборності України, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко відвідав рідну Черкащину. Ця поїздка стала першою в якості кандидата у Президенти України на виборах, які відбудуться 31 березня. Політик зустрівся з людьми, поспілкувався з військовими у госпіталі і виступив в ефірі місцевого телеканалу.

IMG_6919

Гриценко приїхав на Черкащину за маминим благословенням

Черкаську область Анатолій Гриценко обрав невипадково. Саме тут, у селищі Багачівка, політик народився та прожив свої перші роки. Пізніше Анатолій Гриценко разом із батьками переїхав в шахтарське містечко Ватутіне. Тут досі живе його мама. До неї і поїхав в першу чергу кандидат, щоб отримати материнські настанови на початку виборчої кампанії.

«Черкащина – моя батьківщина. Я, як і Тарас Шевченко, народився на Звенигородщині. Моя Багачівка і Шевченкові Моринці на відстані 30 кілометрів. Нас з Кобзарем єднають одні поля й дороги, якими ми ходили, тільки з різницею у 150 років. Я починаю свій передвиборчий тур не з Києва, а з серця України – з Канева й Черкас. Я приїхав, щоб отримати благословення моєї мами на той нелегкий шлях, який чекає мене й мою команду попереду», - розповів Анатолій Гриценко.

Як кандидат на чергових виборах президента Анатолій Гриценко був зареєстрований Центральною виборчою комісією 15 січня. За декілька днів до цього, 11 січня, відбувся XIII З’їзд «Громадянської позиції», де прийняли рішення про його висунення. Кандидата підтримала не лише його партія, а й «Громадянський рух «Хвиля» Віктора Чумака, Європейська партія України Миколи Катеринчука, «Громадський рух «Рідна країна» Миколи Томенка та політична сила «Альтернатива» Єгора Фірсова. Лідери цих політсил ще у минулому році оголосили про те, що підуть на вибори об’єднавшись, а єдиним кандидатом обрали саме Анатолія Гриценка.

«Моя передвиборча кампанія як кандидата на посаду Президента України теж йтиме під знаком єднання – єднання демократичних сил. Політичні партії, цілий ряд громадських організацій та відомих особистостей вже об’єдналися в одну команду і працюють на спільну перемогу. Впевнений, що процес єднання демократичних сил і кандидатів буде продовжений, а наша команда збудує єдину, потужну й сучасну українську державу», - заявив Анатолій Гриценко під час поїздки в Черкаси, підкресливши необхідність подальшого об’єднання демократичних сил.

IMG_6961

«Нам треба об’єднатися заради України»

День Соборності на Черкащині Анатолій Гриценко почав з покладання квітів на могилу Тараса Шевченка. Після цього поїхав у гості до своєї матері, а потім відвідав військових у Черкаському обласному госпіталі. Ввечері кандидат зустрівся із виборцями, відповів на їхні запитання і розповів про свою програму «Чесний президент – служитиме людям!».

IMG_6941

«Вибори дають нам шанс — повернути у владу професійність, чесність і совість. Щоб людина, родина і наша країна жили гідно — в мирі, добробуті і безпеці! Потрібні швидкі рішучі зміни. Порядок і справедливість», – впевнений Анатолій Гриценко.

Його програма включає такі важливі блоки як безпека, боротьба із корупцією та олігархами, покращення економіки. На думку Гриценка, кожен президент повинен починати із себе, тож він підкреслив, що не матиме бізнесу, офшорів і власності, а його першочерговим рішенням буде внесення проекту Закону про імпічмент президента. Таким чином, за словами політика, верхівка корупції буде відрізана з першого дня на посаді.

«Не буде «любих друзів» — буде невідворотність покарання для всіх, незалежно від партійної приналежності, влади чи опозиції. Не буде нав’язування Україні чужої волі — президент буде укладати лише вигідні для України угоди», - наголосив Анатолій Гриценко.

У блоці безпеки лідер «Громадянської позиції» відзначив, що зробить необхідні кроки, щоб позбавити СБУ, ГПУ і Національну поліцію впливу на економіку. За його словами, реалізація кожної людини, її можливість відкрити власний бізнес без перепон, стане пріоритетом. Тому, наголосив Анатолій Гриценко, олігархів, які паразитують на монополіях і бюджеті, треба позбавити впливу.

«Не буде безсистемних реформ і небезпечних експериментів з економікою – буде економічне зростання темпами 10% щорічно на основі Плану дій, розробленого нашою командою спільно з Української Радою Бізнесу, економістами і експертами громадського сектору», - сказав кандидат у президенти, зазначивши, що викорінення олігархічних монополій дозволить знизити тарифи на житлово-комунальні послуги та підвищити рівень середніх зарплат та пенсій.

У Черкасах Гриценко відповів на запитання виборців

В аграрній сфері, яка є провідною на Черкащині, Анатолій Гриценко виступає за виробництво та експорт продукції з високою доданою вартістю, мораторій на продаж земель до тих пір, поки не буде сформований земельний кадастр та зміцнена фінансова спроможність фермерів.

«Не буде «черкаського» клану у владі та олігархічних квот», - підкреслив кандидат, маючи на увазі мільярдні дотації, які зараз виділяють великим аграрним компаніям.

IMG_7276

Анатолій Гриценко вважає, що всі реформи на регіональному рівні можливо здійснити, скасувавши районні та радикально скоротивши обласні державні адміністрації, насамперед їхній вплив на економіку регіонів. Кандидат виступає за посилення децентралізації, щоб надати місцевим громадам право розпоряджатися землями за межами забудови населених пунктів.

На виконання всіх пунктів своєї амбітної програми кандидату в президенти Анатолію Гриценку достатньо одного терміну, на чому він наголосив, виступаючи перед черкасцями.

«Для виконання цих завдань мені достатньо одного президентського терміну. За п’ять років ми з командою розчистимо будівельний майданчик країни від корупції і хаосу; закладемо правильний фундамент взаємної довіри і єдності; змонтуємо правильні будівельні блоки – держави і політики, економіки і освіти, науки і технологій, громадянського суспільства і середнього класу, безпеки і правосуддя», – розповів він.

Далі, впевнений кандидат, молоді лідери поведуть Україну вперед.

IMG_7150

* Передвиборна агітація

реклама

Коментарі  

 
+1 #6 Цинік 24.01.2019 17:26
Цитую Микола:
Шанси - "нульові".

Ну да, ***ва не пропусте... Вибір нам лохам покищо надали в межах Цилі Каперельман, Петі Вальцмана і Вови Зеленського +Беня Коломойский...всі Ураїнці, козаки і берегині...А із наших або "задньоприводний " Ляжко (шо явно не по масті стидоба)або ж Гриценко якого ***ли як свого "задавлять"...От смішно, аж плакать хочеться, розводять як кошенят...ну а ми і раді...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Жакан 24.01.2019 12:15
Пальто хорошее как и весь прикид. Но беда - .......................
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Пустышка 23.01.2019 20:47
Мені достатньо одного терміну, щоб вивести країну вперед» – Анатолій Гриценко відвідав Черкащину
Что-то не верится. Мэр Черкасс в конце 2015 года тоже бравурно обещал перед выборами: Да, я за рік реконструюю бульвар Шевченка!! Прошло три года и что?
И Ющенко обещал больницу будущего и за три месяца клялся раскрыть убийство Гонгадзэ, а Горбачов обещал в 2000 году каждому отдельную квартиру, Хрущев обещал коммунизм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #3 Микола 23.01.2019 20:20
Шанси - "нульові".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-13 #2 Перехожий 23.01.2019 19:35
Бог йому в поміч!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #1 Угадай мелодию 23.01.2019 13:33
Мне достаточно одной ноты, шоб угадать всю симфонию!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100