реклама

реклама

Понад 35,5 мільйонів гривень витратили черкащани на придбання товарів за сервісом “Оплата частинами” від ПриватБанку. Як свідчить статистика, це на 5,5 мільйонів більше, ніж торішнього літа.

21.08_2

Очікувано, черкащани витрачалися на гаджети, велику й дрібну техніку для дому, меблі та одяг.  Понад 15,3 мільйона гривень черкасці витратили на затишок домівок, з них 37% на велику й дрібну техніку для дому та 6% на кондиціонери, котли й бойлери.

На гаджети містяни витратили понад 12,4 млн грн, а от на одяг та взуття менше ніж 2,5 млн грн. Літня пора ремонтів спонукала й до купівель сантехніки та меблів в оплату частинами, на це пішло близько 3 млн грн.

Перелік торговельних точок, де клієнт має можливість оплатити товар частинами, можна дізнатися за посиланням chast.pb.ua. Наразі таких торговельних точок в Черкасах понад 900, а загалом по черкаській області - понад 1500. Кожна з цих торговельних точок на касі та вхідній зоні має спеціальні розпізнавальні наліпки, що вказують на можливість сплати товару частинами.

Cервіс “Оплата частинами” дозволяє розбити основну суму покупки на декілька платежів. З його допомогою оплату будь-якої покупки можна розділити до 24 рівних частин, а для оформлення послуги потрібна лише кредитна картка ПриватБанку.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100