реклама
Sucurity Police

реклама

Візьми кредит і стань учасником масштабної Новорічної акції з ультрасучасними призами. Таку пропозицію отримають всі, хто звернувся в сервіс онлайн кредитування CreditPlus і оформив мікрокредит в період з 15.11.2019 по 15.01.2020.

157521-1

Наближається Новий рік, а це значить, що з'являється можливість отримати подарунки, беручи участь в промо-акціях різних компаній. Цього року традиційно, першими запустили акцію в Moneyveo - ГРАЙ ЯК #КРАСАВА. Згідно з інформацією на сайті манівео, протягом усього листопада, щоп'ятниці, всі клієнти, що оформили кредит, будуть брати участь у розіграші призів. В якості подарунків вказані телевізори, ноутбуки та комп'ютерні гаджети.

Слідом за манівео про Новорічну акцію оголосила компанія Кредит Плюс. Цього року CreditPlus подарує своїм клієнтам відразу 50 подарунків. Серед подарунків значаться суперсучасні смарт-телевізори з роздільною здатністю 4K, ігрові консолі PlayStation, популярні моделі смартфонів, аудіо-системи JBL, смарт годинники, навушники.

Щоб взяти участь в акції і позмагатися за подарунок, достатньо оформити мікрокредит https://creditplus.ua/uk/mikrokredyt на будь-яку суму в період з 15.11.2019 по 15.01.2020. Переможці будуть визначені за допомогою рандомного генератора випадкових чисел в сервісі random.org. Результати акції та імена призерів будуть опубліковані на офіційній сторінці сервісу кредитування CreditPlus. Ті, кому дістануться призи, будуть сповіщені особисто, за допомогою телефонного дзвінка.

Докладний список призів:

1. 4K телевізор LG 43UK - 5 одиниць.

2. Ігрова консоль PlayStation 4 Pro 1TB - 5 одиниць.

3. Смартфон Xiaomi Redmi Note 8 4 / 64Gb - 10 одиниць.

4. Акустична система JBL Charge 4 - 10 одиниць.

5. Смарт годинник Amazfit GTR 47mm - 10 одиниць.

6. Навушники Xiaomi Redmi Airdots - 10 одиниць.

Довідка про компанію

CreditPlus - сервіс онлайн кредитування, дозволяє в кілька кліків оформити мікропозику. Серед основних конкурентних переваг варто відзначити швидкість обслуговування клієнтів (кредит оформляється протягом 7 хвилин), простий і зручний процесинг (без бюрократії та перевірок).

Згідно з правилами компанії, скористатися послугами кредитування можуть будь-які громадяни України у віці від 18 до 65 років. Для отримання позики знадобиться паспорт, ІПН код, телефон з доступом в інтернет, або комп'ютер.

Для клієнтів, які вперше звертаються в CreditPlus, буде запропонована мінімальна процентна ставка - 0,01% в день. Такі клієнти можуть отримати позику до 10000 гривень на суму до 30 днів. Ті клієнти, які раніше брали кредити в CreditPlus зможуть оформити кредит на стандартних умовах.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100