реклама

реклама

З нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю представники Черкаської обласної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» зробили дітям з обмеженими фізичними можливостями приємні сюрпризи. Так, депутат обласної ради від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Олександр Коваленко відвідав відділення денного догляду дітей з інвалідністю Територіального центру надання соціальних послуг Катеринопільського району.

78375953_183910449448525_4830741629834887168_n

Олександр Анатолійович висловив найтепліші слова підтримки та вдячності батькам дітей з особливими потребами, на долю яких випали нелегкі випробування, зазначивши, що вони є взірцем стійкості, мужності і незламності духу. Подякував депутат і колективу відділення за чуйне ставлення до дітей, за атмосферу доброзичливості, милосердя, постійної уваги і підтримки, які панують у відділенні денного догляду дітей-інвалідів. Він також вручив подарунок для потреб закладу – кулер для води НotFrost D1150R White.

Олександр Анатолійович наголосив, що проблеми дітей, які мають особливі потреби, та надання необхідної допомоги для їх реабілітації є пріоритетним завданням для нього як депутата обласної ради. Також він зазначив, що ці діти мають відчувати постійну турботу, піклування та впевненість у майбутньому, а також мати можливість всебічно розвивати свої здібності.

78772638_183910192781884_6687407085103087616_n

Представники Смілянської районної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» розвезли подарунки дітям з інвалідністю просто в домівки. Солодкі сюрпризи отримали понад 30 дітей району. Також діти з обмеженими можливостями, які можуть їздити і пересуватись, відвідали Черкаський обласний ляльковий театр. А на додачу ще й отримали презенти від ВО «ЧЕРКАЩАНИ». Молодіжна спілка «Молоді Черкащани» при Смілянській організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» побувала в гостях у дітей, які відвідують Центр соціальної реабілітації «Барвінок».

Молоді черкащани висловили слова вдячності працівникам центру, директору Андрію Лисенку, батькам та діткам за теплий прийом та можливість побути частинкою їх великого, дружнього колективу. Завдяки члену ради Черкаської обласної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Віталію Лисенку дітки отримали стіл для пісочної анімації.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100