реклама

реклама

Серед сучасних моделей фенів можна знайти сотні різних за кольором, дизайном, розміром і вагою. Усі вони відрізняються за потужністю, температурними режимами, набором функцій. Завдяки такому різноманіттю можна вибрати оптимальний варіант для поїздок, щоденного використання вдома, складних укладок та зачісок.

Різновиди фенів

image1

Сучасний фен — це ефективний пристрій для сушки, укладки та надання пишності зачісці. Його можливості та функції залежать від різновидів:

  • дорожні;
  • побутові;
  • професіональні.

Дорожні — легкі та компактні моделі, які зазвичай мають складну ручку. Відрізняються невеликою потужністю до 1200 Вт та використовуються лише для сушки. Інші функції за такої потужності та конструкції недоступні. Побутові фени мають набагато більше можливостей. Потужність 1200-1600 Вт дозволяє швидко висушити волосся середньої довжини та зробити просту укладку. Кілька температурних режимів, іонізація повітря допомагають вибрати оптимальну програму.

Професіональне обладнання має потужність від 2000 Вт. Це допомагає робити укладки будь-якого стилю та рівню, а на сушку волосся достатньо кількох хвилин. 5-6 температурних режимів, додаткові функції, багато насадок — усе це необхідно для роботи в перукарнях та салонах краси. Для щоденного використання такі моделі неактуальні.

Які бувають насадки на фен?

Стандартний комплект насадок включає концентратор та дифузор. Концентратор спрямовує повітря на потрібну ділянку, а дифузор сприяє пишності, об'єму зачіски. Додатково можна придбати ще кілька типів насадок. Кругла щітка із зубчиками використовується для сушки локонів, підіймає їх від коренів та робить пишними. Щипці дозволяють злегка завивати локони, а щітка з натуральним ворсом надає їм блиску.

Набір насадок — найкращий варіант для тих, хто планує створювати різноманітні зачіски та укладки. Для звичайної сушки краще обрати модель без аксесуарів та зекономити на покупці. Зберегти волосся здоровим допоможуть спеціальні косметичні засоби, що захищають від впливу високої температури.

*реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100