реклама

реклама

Кільця для заручин відіграють особливу роль, оскільки їх прийнято дарувати несподівано і в незвичайній обстановці. Тому і кільце має бути особливим. Ідеальну прикрасу ви можете підібрати в інтернет-магазині Gold.ua. В каталозі великий вибір ювелірних виробів з самим різним дизайном: без каменів і з діамантами, сапфірами, топазами або іншими каменями. Купуючи каблучку для заручин на сайті www.gold.ua, ви можете замовити доставку по Україні і отримати придбаний виріб у своєму місті. А у виборі вам допоможуть кілька простих порад.

bed73098-331b-47b2-abdf-74b36c772be0

Яке кільце краще дарувати на заручини?

Оскільки пропозиція - особливий випадок, то і кільце має йому відповідати. Але це не означає, що потрібно купувати масивну прикрасу з величезним діамантом. Таке кільце - стереотип. Сьогодні для заручин можна вибрати абсолютно будь-яке кільце. Класика - золота каблучка з невеликим діамантом, який символізує вдалі і міцні відносини в майбутньому. Цей варіант залишається затребуваним на тлі будь-яких трендів.

Кілька правил по вибору каблучки для заручин все-таки існує:

  • В ідеальному випадку вибирати прикрасу повинен наречений, в тому числі і тому, що таке кільце вважається символом соціального статусу і заможності майбутнього чоловіка.
  • Для заручин краще не вибирати кільце з перлами (символ сліз і печалі), діамантовою крихтою (символ розбитого кохання), темним і чорним камінням (вважається, що вносять негатив), опал (за прикметами притягує нещастя).
  • Фамільні коштовності дарують не у всіх випадках, оскільки вважається, що так можна перенести на свою сім'ю чужі проблеми. Хоча, з іншого боку, якщо життя мами і тата чи бабусі й дідуся було щасливим, для пропозиції можна використовувати і сімейну реліквію.

c9c386ce-991e-4e2a-8861-9f6a57c093a7

Нанесення гравіювання для додання особливого сенсу

Купивши будь-яке кільце, можна зробити його унікальним, додавши гравіювання. Воно надає прикрасі особливий сенс. На прикрасу наносять все що завгодно: пам'ятні дати, ініціали або імена, значущі слова і фрази, наприклад:

  • Моє серце твоє.
  • Навіки твій.
  • Дихаю тобою.
  • Ти сенс мого життя.

Як правильно підібрати розмір?

Один з найголовніших критеріїв для вибору золотого кільця для заручин - відповідний розмір. Це важливо, щоб не зіткнутися з такою ситуацією, коли каблучка виявилася малою або великою, адже це зіпсує сюрприз. Є кілька способів вибрати правильний розмір:

  • Якщо обраниця носить кільце на якомусь із безіменних пальців, взяти його і віднести до ювеліра, який підкаже розмір.
  • Якщо таємно показати кільце ювеліру немає можливості, можна взяти аркуш паперу, на якому обвести контур прикраси, і з цим відправитися до фахівця.

Ще один варіант - зробити сюрприз і без попередження привести обраницю в ювелірний салон, де запропонувати їй самій вибрати золоте кільце для заручин. Головне - бути готовим до ціни прикраси, яке сподобається нареченій. Плюс такого способу в тому, що кільце буде точного потрібного розміру і того дизайну, який подобається вашій коханій.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Ололенка 25.01.2021 17:45
Тренкина в эксперты надо было взять, он уже в этом эксперт :-* :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100