реклама

реклама

Цими вихідними понад 35 тисяч смілян масштабно відзначили 615-ий День народження міста.


Цього дня завдяки ініціативі міського голови на центральній площі для жителів Сміли виступав танцювальний колектив «Шторм», фіналістка телепроекту «Голос країни» Наталія Пічкур, а також гурти «Друга ріка», «Віа Гра» та Dan Balan.


Привітав смілян зі святом і голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб.

– Мені дуже приємно відзначити, що за комплексними рейтинговими показниками серед міст області Сміла посідає провідні місця. Переконаний, що ви і надалі будете прикладом для усієї області, – звертаючись до жителів міста сказав очільник області.

Потому Сергій Тулуб вручив грамоти обласної державної адміністрації, цінні подарунки. Так, ремонтнику локомотивного депо станції ім. Т. Г. Шевченка, учасникові бойових дій в республіці Афганістан Віктору Шаповалу – ключі від автомобіля. Крім того, Сергій Борисович привітав і двох жительок Смілянщини Тетяну Сороку (матір 8 дітей) та Тетяну Симонову (матір 6 дітей), яким указами Президента України присвоєно почесне звання «Мати-Героїня».


Після церемонії нагородження, на смілян чекало відкриття оновленого міського годинника і музичного фонтану. Завершив грандіозне святкування на Смілянщині святковий феєрверк, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Фото прес-служби ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Марго 18.09.2012 10:29
А мені фото голови Черкаської ОДА у цьому матеріалі на Прочерку дуже сподобалось.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 VerbaPots 17.09.2012 22:24
Прочерк Ви є кишенькова шавка. Другого про вас не можливо сказати. Тулуби приходять і їх потім виганяють, а лице потрібно маьти і чесно людям дивитися в очі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 VerbaPots 17.09.2012 22:02
А де був "пан" Тулуб два з половиною років раніш, що за цей час можна народити восмеро дітей, чи можливо Афганістан завершився сьогодні??? Це не, що інше як використання Адмін ресурсу перед виборами. Люди ОПАМ'ЯТАЙТЕСЯ !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100